Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DAVUTOĞLU BİGA'DA

Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Biga’ya geldi.

DAVUTOĞLU BİGA'DA
09 Mayıs 2023 - 12:00
Seçim çalışmaları kapsamında 8 Mayıs Pazartesi günü Biga, Çan ve Yenice’yi ziyaret eden Gelecek Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, ilk olarak Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan’ı ziyaret edip ardından Termal Park’ta milletvekili adayları ile muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlarla görüştü. Davutoğlu daha sonra partisinin Çan ilçesindeki seçim bürosunun açılışını yaptı. Davutoğlu buradan Yenice ilçesine geçerek vatandaşlar, STK temsilcileri ve esnaf ziyaretinin ardından Biga’ya geldi.

Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Biga İlçe Başkanlığı binasının açılışına katıldı. Açılışta Davutoğlu’na, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Çanakkale 3. Sıra Milletvekili Adayı Yeşim Karadağ, Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer ve partililer eşlik etti.
Davutoğlu açılışta yaptığı konuşmada, hukuksuzluk değil adalet gelecek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi gidecek Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem gelecek diyerek konuşmasına şu cümlelerle devam etti; “Son bir haftaya girdik. Kaybedeceğini anlayan, milletin gönlünden kopan iktidar sahipleri her türlü yönteme başvuruyorlar. Bu yöntemler içinde hareket, iftira, bizleri yabancı istilacılara benzetmek var. En sonunda Sayın Bahçeli bizleri silahla tehdit etti. Ya müebbet alacakmışız ya da mermi. Çanakkalelilere, Bigalılara tehdit söker mi? Bu milletin hakkı, hukuku için yola çıkmış olan bizlere tehdit söker mi? Sökmez. Onlarda biliyorlar isteseler de istemeseler de gidecekler. Milletin oylarıyla gidecekler. Biz bu inançla bir araya geldik.

Dün Sayın İmamoğlu’na fiilen yapılan saldırı da son bir haftaya girerken çok farklı senaryoların devreye çıkacağını bize gösterdi. Onlar senaryo yazar, milletimiz onların yazdığı senaryoyu bozar Allah’ın izniyle. Benim bu gün Çanakkale’nin farklı ilçelerinde gördüğüm manzara ‘Biz bu seçimi kazandık’ hiç merak etmeyin. Kazanacağız demiyorum, kazandık diyorum. Çanakkaleliler karar vermiş bu iktidar gidecek. Her yerdeki manzara bu. Bu iktidarın gidişiyle kara kış sona erecek yine baharlar gelecek. Kardeşlik, barış, nezaket, karşılıklı saygı gelecek. 15 Mayıs günü 85 milyon Demokrasi Bayramı kutlayacak. Bundan sonra bize bayram onlara hüzün, bize nezaket onlara kabalık düşer. Bundan sonra Türkiye’yi beraber yöneteceğiz. Ülkemizi baharlara kavuşturacak yeni bir haftaya başlayacağız. Yeni bir iklime, düzene, bahara kavuşacağız. Desteklerinizi bekliyoruz. Kutuplaşma gidecek kucaklaşma gelecek. Hukuksuzluk gidecek adalet gelecek.

Yolsuzluklar gidecek siyasi ahlak gelecek. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi gidecek Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem gelecek. Cumhur İttifakı gidecek Millet İttifakı gelecek. Bir daha Biga’ya geleceğiz ama bu sefer Cumhurbaşkanı olarak, Cumhurbaşkanı Yardımcıları olarak, Milletvekilleri olarak hep beraber geleceğiz. Bu dileklerle ve dualarla Biga İlçe Başkanlığımızın hayırlı olmasını diliyorum. Yolumuz bir, geleceğimiz bir, kaderimiz bir inşallah baharımızda bir olacak.” Konuşmanın ardından açılış kurdelesi kesildi. İlçe Başkanlığı binası gezildikten sonra Davutoğlu Biga’dan ayrıldı.


Kaynak: Biga Çarşamba Postası
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum