Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CUMHURİYETİN GELECEĞİ SENSİN; GELECEKTEKİ CUMHURİYETİNE MEKTUP YAZ!..

Cumhuriyetimizin 97. yılında ilk ve orta okul öğrencilerine yönelik gerçekleştireceğimiz ödüllü yarışma ile yarının büyükleri olan çocuklarımızın seslerini bugünden geleceğe taşıyoruz.

CUMHURİYETİN GELECEĞİ SENSİN; GELECEKTEKİ CUMHURİYETİNE MEKTUP YAZ!..
16 Ekim 2020 - 11:20
Çanakkale Belediyesi ve Topluma Destek Derneği işbirliğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk ve orta okul öğrencilerine yönelik anlamlı bir yarışma düzenleniyor. Cumhuriyetin ilanıyla birlikte kazandığımız temel haklarımız konusunda genç neslin bilinçlenmesine yönelik temel amaç çerçevesinde düzenlenen Gelecekteki Cumhuriyetine Mektup Yaz yarışması ile Çanakkale Merkez ve mücavir alan sınırlarında ikamet eden ilk ve orta okul öğrencileri, Cumhuriyetin önemi ve kazanımlarına ilişkin duygu ve düşüncelerini kaleme alacak.
Birinciye akıllı saat, ikinciye eşofman takımı ve üçüncüye kitap hediye edilecek olan yarışmaya ise 29 Ekim 2020 Perşembe günü saat 17.30’a kadar başvuru yapılabilir. Mektuplar ile aşağıda linki bulunan başvuru formu ve taahhütname bilgileri de eksiksiz doldurularak belirtilen son başvuru tarihine kadar [email protected] adresine e-posta yolu ile gönderilebilir.
Yarışmanın şartnamesi için TIKLAYINIZ
Başvuru Formu ve Taahhütname için TIKLAYINIZ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum