Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CUMHURBAŞKANLIĞI YATIRIM DESTEK OFİSİ'NDEN ÇTSO'YA ZİYARET

T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi yetkilileri, Çanakkale’nin yeni yatırım ekosistemi ve Ezine Gıda İhtisas OSB çalışmalarıyla ilgili bilgi almak ve görüş alışverişinde bulunmak üzere Odamızı ziyaret ettiler.

CUMHURBAŞKANLIĞI YATIRIM DESTEK OFİSİ'NDEN ÇTSO'YA ZİYARET
21 Eylül 2020 - 13:38
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Cumhurbaşkanlığı Yatırım Destek Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, Ezine Kaymakamı Dr.Hacı Arslan Uzan, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu,Cumhurbaşkanlığı Yatırım Destek Ofisi Daire Başkanı Ferruh Parmaksız, Özel Kalem Müdürü Bilal Uyar, Birim Müdürü Zahid Tuncel,  Ezine Gıda İhtisas OSB Bölge Müdürü Alper Altınok ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

“ÇANAKKALE, MARMARA VE ÜLKE EKONOMİSİ EKOSİSTEMİNDE ÇOK ÖNEMLİ BİR DİŞLİ OLACAK”
Cumhurbaşkanlığı Yatırım Destek Ofisi yetkilileri ile gerçekleştirilen toplantı hakkında bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu: “Marmara, özellikle Avrupa ülkeleri başta olmak üzere ve Dünyaya açılan çok önemli kapımız. Devletimizin son dönemde ülkemiz ekonomisi için gerçekleştirdiği en büyük ulaşım altyapısı yatırımları arasında yer alan 1915 Çanakkale Köprüsü, Türkiye ekonomisinin kalbi olan Marmara Bölgesi’nde kesintisiz, hızlı ve verimli ulaşımın döngüsünü tamamlayıcı çok önemli bir dişli olacak. Bununla birlikte bölgemizin tarıma dayalı sanayinin rekabet gücünde büyük fark yaracağına inandığımız Ezine Gıda İhtisas OSB; gerek katma değerli ürün yaratılması gerekse de kalıcı istihdam anlamında bölgemizde önemli fırsatlar yaratacağını düşünüyoruz. Bu kapsamda birçok kez dile getirdiğim şeyi buradan bir kez daha yinelemek istiyorum:“Çanakkale’yi Yeni Çanakkale’ye hazırlamalıyız”. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Destek Ofisi yetkililerimizin bu anlamda destek ve önerileri bizler için büyük önem arz ediyor. 1915 Çanakkale Köprüsünden Ezine Gıda İhtisas OSB’nin parselizasyonuna, yatırımcıların bürokrasi ve bürokratlarla sorunları, yatırım teşviklerine kadar birçok konuda görüş alışverişinde bulunduk. Başta Cumhurbaşkanlığı Yatırım Destek Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu olmak üzere tüm Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi yetkilileri Çanakkale’mize gösterdikleri büyük ilgi ve verdikleri destek için kendilerine teşekkürlerimiz arz ediyorum.” dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum