Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO YÖNETİM KURULUNDAN, BAŞKAN ERKEK'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkanı Sayın Muharrem Erkek’e makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

ÇTSO YÖNETİM KURULUNDAN, BAŞKAN ERKEK'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
17 Nisan 2024 - 14:10
Gerçekleştirilen ziyarette Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri; Volkan Temiz, Ahmet Çelik, Akın Yalman, Şakir Kutluay ve Deniz Tennioğlu ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “31 Mart 2024 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde halkımızın gösterdiği iradenin sonucu olarak Çanakkale Belediye Başkanlığı görevi, Sayın Muharrem Erkek’e tevdi edildi. Bu göreve hizmet ve çözüm anlayışı ile Çanakkalemize layık bir şekilde yerine getireceğine olan inancımız ile kendisini tebrik ettik ve başarılar diledik. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak siyaset üstü çalışma prensibimiz çerçevesinde İlimize faydalı olacağına inandığımız her çalışmaya destek vermeye hazırız. Odamız Meclisince tespit edilen taleplerimizi tekrar arz ederek istişarede bulunduk ve olumlu yaklaşımları için kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum