Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti.

09 Kasım 2023 - 12:04
Gerçekleşen meclis toplantısında, son ayların tartışmalı konusu Teknopark yine gündem oldu. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Teknopark’ın kapalı kutu olduğunu belirterek, aynı zamanda “Teknopark’ta internet olmadığını duyuyoruz” dedi.
ÇTSO Kasım ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Osman Okyay başkanlığında gerçekleşti. ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşen meclis toplantısında, Teknopark yine, yeniden gündem oldu. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Teknopark ile ilgili eleştirileri dile getirdi.
“VALİLİK VE REKTÖR HOCA TEKNOPARK’A EL ATSIN DEDİM”
Başkan Semizoğlu Teknopark ile ilgili “Teknopark bir tüzel kişilik, anonim şirket. En büyük hissedarı GESTAŞ, ondan sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü. Geçen meclis toplantısında, Valilik ve Rektör Hoca Teknopark’a el atsın dedim.

“ŞİKAYET ŞU, İNTERNET YOK DİYORLAR. KORKUNÇ BASKI VAR DİYORLAR”
Şikayet şu, internet yok diyorlar. Korkunç baskı var diyorlar. Bizim ismimiz duyulmasın, baskı var diyorlar. Beni sevindiren, geçen ayki konuşmamdan sonra üyeler tek tek aradı. Konuşmamızdan sonra, konuşmam işe yaramış ve Teknopark ivmelenmiş. Çalışmalar başlatıldı. Demek ki bu mikrofon güçlü. Ama internet bir kontrol ettirilsin. Ben üyelerimizin dediğini aktarıyorum.
“3 TANE GÖSTERSİNLER BEN ÖZÜR DİLEYECEĞİM”
İnternet sadece bir örnekti. Oradaki üyelerimiz aktardı. Üyeler başkanım siz konuştunuz bize ne sorun var diye telefonlar gelmeye başladı dediler. Bizi oranın açılışına dahi davet etmediler. Orası bir zırh. Orası enteresan bir yer. Son 5-6 yılda ne ürettiklerini bir araştırın. Somut olarak ne üretildiğini araştıralım. Biz şunu tesis yaptık, seri üretime geçti, katma değer üretiliyor desinler, 3 tane göstersinler ben özür dileyeceğim” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum