Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO KARMA VOLEYBOL TAKIMI FİNALDE

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Kurumlar arası Voleybol Turnuvasında dörtte dört yaparak adını finale yazdırmaya hak kazandı.

ÇTSO KARMA VOLEYBOL TAKIMI FİNALDE
02 Nisan 2019 - 12:38

ÇTSO Meclis Katip Üyesi Kanber Koç, ÇTSO Meclis Üyeleri Ahmet Demir ve İbrahim Gün, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt, Ticaret Sicil Memuru Seçil Uğur, Yönetici Asistanı Selen Kılıç, Proje Uzmanı Gökhan Doğru ile personelimizin eşleri ve çocuklarının katılım sağladığı maç sportmenlik içerisinde geçerek izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Çanakkale Barosu tarafından organize edilen,11 Kurumun yer aldığı ve ÇOMÜ Terzioğlu Hasan Mevsuf spor salonunda gerçekleştirilen turnuvada, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Karma Voleybol Takımı ve Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü Karma Voleybol takımı arasından oynanan maçı ÇTSO 3-1 kazanarak finale adını yazdırdı.

“TÜM ÜYELERİMİZİ FİNAL MAÇANI İZLEMEYE DAVET EDİYORUZ”

Genel Sekreter Sema Sandal turnuva hakkında yaptığı açıklamada; “ÇTSO Voleybol takımımız dört maçını da galibiyetle tamamlayarak büyük bir başarı gösterdi. Final maçımız 4 Nisan 2019 Perşembe günü saat 20.00’de Çanakkale Turistik Otelciler Derneği (ÇATOD) ile ÇOMÜ Hasan Mevsuf Spor Salonunda yapılacaktır. Bütün üyelerimizi bu Voleybol şölenini aileleriyle beraber izlemeye davet ediyoruz.” diyerek, ÇTSO Voleybol takımında yer alan sporculara gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum