Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO GALİBİYET SERİSİNİ DEVAM ETTİRDİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kurumlar arası Karma Voleybol Turnuvasında üst üste üçüncü galibiyetini alarak turnuvada namağlup unvanını devam ettirdi.

ÇTSO GALİBİYET SERİSİNİ DEVAM ETTİRDİ
26 Mart 2019 - 10:37

ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsü Hasan Mevsuf Spor salonunda 26 Mart 2019 tarihinde Kepez Belediyesi ile oynanan maçı, ÇTSO Voleybol takımı 3-1 kazanarak adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Meclis Katip Üye Kamber Koç, Meclis Üyesi İbrahim Gün, Genel Sekreter Sema Sandal,  Ticaret Sicil Müdürü Şerife Kurt,Ticaret Sicil Müdür Yardımcı Vekili İlbilge Özkaya Gezer, Sicil Memuru Seçil Uğur, Proje Uzmanı Gökhan Doğru ile personelimizin eşleri ve çocuklarının katılım sağladığı maç büyük bir heyecan ve çekişmeye sahne oldu.

“BU TURNUVALAR KURUMLARARASI DİYALOĞU VE İŞBİRLİĞİNİ ARTTIRIYOR”

Başkan Semizoğlu maç sonrasında yaptığı açıklamada; “Kurumlar arası Voleybol turnuvasında üçte üç yapan ÇTSO Voleybol takımımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Kepez Belediyesi ile centilmenlik içerisinde geçen maçı Kepez Belediye Başkanımız Dr. Ömer Faruk Mutan ile birlikte seyrettik. Bu tip turnuvaların kurumlar arası diyaloğun ve iş birliğinin arttırılmasına vesile olacağı kanaatindeyim.” diyerek iki takım oyuncularını gösterdikleri centilmence mücadeleden dolayı tebrik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum