Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇTSO, BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İLE İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ve Bahçeşehir Okulları A.Ş. arasında Oda üyeleri ve personelini kapsayan indirim protokolü imzalandı.

ÇTSO, BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İLE İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADI
11 Nisan 2019 - 15:37

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde 10 Nisan 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen imza töreninde, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyeleri Akın Yalman, Berkin Karaca, Deniz Tennioğlu, Ersin Kahraman, Semih Toprak, Volkan Temiz ve Bahçeşehir Koleji Trakya Bölge Koordinatörü Sevtap Engin, Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kurucu Temsilcisi Hicran Yıldırım ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

“BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÇANAKKALE KAMPÜSÜNDE YENİ KAYITLARDA ODA ÜYELERİMİZE %10 İNDİRİM UYGULAYACAK”

Bahçeşehir Koleji ile yapılan indirim protokolü hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale’ye son dönemde eğitim kurumlarının ilgisinin artmasından son derece memnunuz. Eğitimde rekabetin kaliteyi arttıracağını düşünüyoruz. Çanakkale’mize yatırım yapan herkese kapılarımız ve imkanlarımız sonuna kadar açık. Çanakkale Bahçeşehir Koleji yetkilileri ile Odamızın üyeleri ve çalışanlarının Çanakkale Kampüsünde yaptıracakları yeni kayıtlarda ilgili eğitim ve öğretim yılına dair ilan edilen güncel eğitim ücretleri üzerinden %10 oranında ‘Eğitim İndirimi’ verilecek olup bu oran 31 Aralık 2019 tarihinde kadar geçerli olacaktır.”  ifadelerine yer vererek ÇTSO olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlamaya her platformda destek olacaklarını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum