Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇOMÜLÜLER SINAVLAR ÖNCESİ MORAL PİKNİĞİ DÜZENLEDİ

ÇOMÜ Halkla İlişkiler Topluluğu, çok sayıda üyesinin katılımıyla, final sınavları öncesi moral depolamak ve kaynaşmak amacıyla Kemerdere Köyü’nde doğa yürüyüşü ve piknik düzenledi.

23 Aralık 2019 - 12:05

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu, Kemerdere Köyü’ne gerçekleştirdiği doğa yürüyüşünün ardından, göl kenarında kamp ateşi eşliğinde şarkılar söyleyip yarışmalar gerçekleştirdi. 

Keyifli anların yaşandığı buluşmanın balon patlatma yarışmasında Ramazan Gönül, şarkı söyleme yarışmasında Berna Kenar, gölde taş sektirme yarışmasında Şükrü Işıl, en güzel fotoğraf yarışmasında Evrim Engüder birinci oldu. Birincilere ödülleri Halkla İlişkiler Topluluk Akademik Danışmanı Gökhan Bayram tarafından verildi.

Birbirinden keyifli oyunlar ve müzikler eşliğinde gerçekleşen organizasyonla ilgili olarak Topluluk Akademik Danışmanı Gökhan Bayram etkinliğin bölgenin tanınmasına ve öğrencilerin kaynaşmasına katkı sunduğunu belirtti. Topluluk Başkanı Batıhan Alay her hafta etkinlik düzenlediklerini belirtirken, organizasyonu başarıyla yürüten Ahmet İnce ise katılanlara teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum