Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇOMÜ VE BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliği protokolü Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda imzalandı.

ÇOMÜ VE BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
19 Mart 2021 - 10:12
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz tarafından imzalanan ve ÇOMÜ Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi’nin katkı sunduğu projenin imza törenine, ÇOMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Serkan Akça, Kırsal Hizmetler Dairesi Hayvansal Üretim ve Su Ürünleri Şube Müdürü Mehmet Hezer, ÇOMÜ Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Şanver Çelik, ÇOMÜ-1 Araştırma Gemisi Kaptanı Dr. Öğr. Üyesi Alkan Öztekin ile Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Alper Altınok katıldı.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine ait ÇOMÜ-1 Araştırma Gemisinin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi ile gerçekleştirecekleri bilimsel, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanıma ilişkin protokol 3 yıl süreyle geçerli olacak.
Protokol imza töreninin ardından ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve beraberindeki heyet, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Genel Sekreteri Hasan İskender’i makamında ziyaret etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum