Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇOMÜ KURUMSAL İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ KURULDU

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü (KİK) Rektörlüğe bağlı olarak kuruldu.

ÇOMÜ KURUMSAL İLETİŞİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ KURULDU
23 Mayıs 2022 - 11:37
ÇOMÜ’nün görünürlüğünü arttırmak hedefiyle kurulan KİK; ÇOMÜ’nün tanıtım faaliyetlerini profesyonel bir şekilde gerçekleştirmeyi, kurumsal kimliği ulusal ve uluslararası alanda tanıtmayı, kurumsal itibarı geliştirmeyi, kurum kültürünü yerleştirmeyi, üniversitemiz mensuplarıyla etkili iletişim sağlamayı ve aidiyet duygusunu arttırmayı amaçlamaktadır.
Hali hazırda faaliyet gösteren Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Birimi ve Medya Birimine ek olarak yeni kurulan Dijital İletişim Birimi, Görsel İletişim Tasarımı Birimi ve Sosyal Sorumluluk Birimi olmak üzere bünyesinde beş birim barındıran KİK, üniversitemizin iç ve dış paydaşları arasında köprü vazifesi görerek üniversitemizin kamuoyunda doğru ifade edilmesini, bilimsel faaliyetlerin daha görünür olmasını ve kurum imajının geliştirilmesine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi: ÇOMÜ’de haber değeri taşıyan etkinlikleri ve akademik çalışmaları haber haline getirerek internet sayfasında yayınlamak, yerel ve ulusal basın kuruluşlarına ulaştırmak, çeşitli tanıtım materyalleri hazırlayarak ÇOMÜ’nün tanınırlığına katkı sağlamak.
Medya Birimi: Birim bünyesinde Radyo, TV, Gazete, Sosyal Medya ve İnternet Haber alanında çalışmaları sürdürerek iletişim fakültesi öğrencilerine eğitimlerinde pratik bir alan sağlamak.
Dijital İletişim Birimi: Üniversitemizin internet sitesi başta olmak üzere tüm birimlerin internet sitelerini belirlenen iletişim modeline uygun olarak düzenleyerek dijital ortamda kurumsal bütünlüğü sağlamak. Bununla birlikte yeni içerik üretmek ve yeni medya alanında üniversitemizin itibar alanını genişletmek.
Görsel İletişim Tasarımı Birimi: Koordinatörlük tarafından verilen grafik, fotoğraf, video tasarım alanında etkin görsel iletişim faaliyetlerini yürütmek.
Sosyal Sorumluluk Birimi: Üniversitemiz öğrencileri ile akademik ve idari personeli; ilgi duydukları ya da duyabilecekleri sosyal sorumluluk projelerine yönlendirmek. Üniversitemiz öğrencilerinde ve öğretim elemanlarında toplumsal sorumluluk farkındalığı yaratmak. Bünyesinde bulunan ÇOMÜ Butik ile yardımseverler aracılığıyla ÇOMÜ’lü öğrencilere giyim, ev eşyası, kırtasiye, kitap ve kırtasiye desteği sağlamak.


Terzioğlu Yerleşkesi Rektörlük Binası A Blok Zemin Katta faaliyet gösteren Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne 695 dahili numaradan telefon ile ulaşılabilir. Koordinatörlüğün e-posta adresi ise [email protected]
Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünün internet sitesinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz:
https://kurumsaliletisim.comu.edu.tr/
Kurumsal İletişim Koordinatörü: Prof. Dr. Deniz Yengin / Tel: 695
Kurumsal İletişim Koordinatör Yrd. : Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın / Tel:6575
Kurumsal İletişim Koordinatör Yrd. : Dr. Öğr. Üyesi Gülenay Pınarbaşı
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Birim Sorumlusu: Öğr. Gör. Suphi Tüfekçi / Tel: 629
Medya Birimi Birim Sorumlusu: Uğur Karabulut / Tel:15011
Dijital İletişim Birimi Birim Sorumlusu: Dr. Öğr. Üyesi Tamer Bayrak / Tel:17111
Görsel İletişim Tasarımı Birimi Birim Sorumlusu: Doç. Dr. Onur Tatar / Tel: 17145
Sosyal Sorumluluk Birimi Birim Sorumlusu: Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın / Tel: 27011
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum