Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇOMÜ HİT BAHARA START VERDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin en aktif topluluklarından Halkla İlişkiler Topluluğu, bahar dönemi için start verdi. Yeni yönetimini belirleyen topluluk, ikinci dönem için Çanakkale ve üniversitede birçok faaliyet düzenleyecek.

ÇOMÜ HİT BAHARA START VERDİ
26 Şubat 2020 - 13:27

Akademik Danışmanlığını Akademisyen Gökhan Bayram’ın yaptığı Halkla İlişkiler Topluluğu, yönetim kurulu seçimini yaptı. Buna göre Batıhan Alay’ı başkan seçen üniversiteliler, yönetim kurulu üyelikleri için Ahmet İnce, Cemre Yıldırım, Dilara Gönülal, Eda Nur Cengiz, Mehmet Akkaya, Berat Yıldız, Evrim Engüder, Berfin Doğan ve Saliha Çakıcı isimlerini belirledi.

Bugüne kadar yüzlerce etkinliğe imza atan ÇOMÜ HİT’in başkanı Batıhan Alay, “Önümüzdeki 3 ay boyunca üniversitemiz ve kentimiz için çeşitli etkinlikler düzenleyecek ve katkı sunmaya çalışacağız. Özellikle eğitim, yardım, sosyal faaliyetler en önemli önceliğimiz olacak” dedi. Topluluk akademik danışmanı Gökhan Bayram ise öğrenci kulüplerinin çok aktif ve duyarlı olduğunu, eğitim öğretim ve bilim çalışmalarının yanı sıra sosyal faaliyetlerle şehre katkılar sunduklarını kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum