Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇOMÜ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Mezuniyet Töreni Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

ÇOMÜ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
28 Haziran 2022 - 12:30
Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten,  Rektör Danışmanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener Pazarcık, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Dr. Mehmet Erkan Kıllıoğlu,  Yapı İşleri Daire Başkanı Sinan Karabulğu, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yeşim Zümrüt ve Dr. Öğr. Üyesi Berna İleri, Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri, öğrencileri ve velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören,  GSF Tiyatro Bölümü Öğretim Görevlisi Yonca Yüksel’in müzik dinletisinin ardından Dekan Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten’in konuşmaları ile devam etti. Fakülte ve bölümlerde derece yapan öğrencilere Etili Seramik ve Bahar Kitabevi'nin sponsorluğunda ödüller takdim edildi.
Törende sırasıyla; Geleneksel Türk Sanatları Bölümü, Grafik Tasarımı Bölümü, Resim Bölümü, Seramik ve Cam Bölümü ile Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Bölüm Başkanları, öğretim üyeleri ve mezun olan öğrencileri sahneye davet edilerek öğrencilere diplomaları verildi.
Tören sonunda Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye Alanı’nda Mezuniyet Sergisi’nin açılışı yapıldı. Tören, fakülte binası önünde kep atma ve toplu fotoğraf çekimleri ile sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum