Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇOMÜ'DE KURUM İÇİ BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) kurum içi bayramlaşma merasimi, Troia Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

ÇOMÜ'DE KURUM İÇİ BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİ
16 Nisan 2024 - 16:43
ÇOMÜ’lü idareciler, akademisyenler ve idari personelin katıldığı bayramlaşma merasiminde Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu personel ile tek tek bayramlaştı ve bir konuşma gerçekleştirdi.
Rektör Prof. Dr. Erenoğlu, ÇOMÜ Ailesinin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak son dönemde eğitim, öğretim, araştırma, geliştirme ve toplumsal katkı alanlarında gerçekleştirilen çalışmalardan büyük bir gurur duyduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
BAŞARILI ÇALIŞMALARIMIZIN ARKASINDA TÜM PAYDAŞLARIMIZIM İRADESİ, EMEĞİ, AZİM VE KARARLILIĞI BULUNMAKTADIR
Geçtiğimiz yıl boyunca, üniversitemizin vizyonu ve misyonu doğrultusunda, eğitim ve öğretim kalitemizi yükseltmek için yoğun bir şekilde çalıştık. Toplumun ve bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yeni bölümler ve programlar açarak, öğrencilerimize daha geniş bir yelpazede kaliteli eğitim imkanı sunmaya gayret gösterdik. Bunun dışında kurumsal olarak 5 yıllık tam akredite olma yolunda hep birlikte önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Umuyorum önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştirilecek değerlendirme sonucunda 5 yıllık akreditasyonu almaya hak kazanmış olacağız. Unutulmamalıdır ki bu başarıların arkasında akademisyeninden idari personeline, öğrencisinden dış paydaşına kadar tüm paydaşlarımızım iradesi, emeği, azim ve kararlılığı bulunmaktadır. Bu kapsamda, hepinize katkılarınız nedeniyle şahsım ve kurumum adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

TOPLUMSAL KATKI VE KURUMSAL KALKINMA ALANLARINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK
Araştırma ve geliştirme faaliyetlerimizi de artırarak, üniversitemizin bilgi üreten ve topluma katkıda bulunan bir kurum olma hedefinde önemli adımlar attık Bu bağlamda toplumsal katkı ve kurumsal kalkınma alanlarında da önemli iş birlikleri gerçekleştirdik. Kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörle yakın ilişkiler kurarak, üniversitemizin bilgi ve birikimini toplumun refahı için kullanmaya özen gösterdik. Bu sayede, hem bölgemize hem de ülkemize önemli katkılar sağladık.
ÇOMÜ, BİR KÜLTÜR OCAĞI VE BİR ARAŞTIRMA MERKEZİ OLMA HEDEFİYLE İLERLİYOR
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, sadece bir eğitim kurumu olmanın ötesinde, bir kültür ocağı ve bir araştırma merkezi olma hedefiyle ilerlemektedir. Bu hedef doğrultusunda, gelecekte de daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.
Rektör Prof. Dr. Erenoğlu, Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini dileyerek konuşmasını tamamladı.
Bayramlaşma töreni sırasında ÇOMÜ Devlet Konservatuarı da mini bir dinleti gerçekleştirdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum