Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"ÇOK NET BİR VAATTE BULUNUYORUZ"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Çanakkale’nin ilçelerinde bir dizi program gerçekleştirdi.

"ÇOK NET BİR VAATTE BULUNUYORUZ"
10 Aralık 2021 - 10:12
Babacan, partisinin Yenice ilçe kongresine katıldı ve ilçe binasının açılışını yaptı. Kürsü konuşması sırasında ekonomi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Babacan, çok net bir vaatte bulunuyoruz dedi ve “Eski başarılı yıllara göre çok daha iddialı ve itibarlı bir ülke olacağız” ifadesini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Çanakkale’ye geldi ve geçtiğimiz gün Yenice 1.Olağan kongresine katıldı. Babacan kongrede yapmış olduğu konuşmasında, ekonomik değerlendirmeler yaptı ve çok net bir vaatte bulunuyoruz dedi.
“IMF’YE KREDİ AÇTIK”
Babacan, “2008 krizinden sonra Yunanistan iflasın eşiğine gelmişti. O dönem bizim ekonomik gücümüz yerinde. IMF geldi, “Paraya ihtiyacı olan ülkeler var, durumunun uygun olduğunu biliyoruz, IMF’nin havuzuna borç verin” diye para istedi. Anlaşmayı imzaladık. IMF’ye kredi açtık.
“NEREDEN NEREYE?”
Atina’ya indiğim gün Alman gaz etelerinde “Türkiye, Yunanistan’a yardım etmeye geldi” diye büyük haberler çıktı. Alman gazetesinde koca bir karikatür: Akropolis’in tepesine Türk bayrağı çizmişler. Nereden nereye? Bir zamanlar “Yunanistan’a finansal destek verecek” denilen Türkiye, şimdi başka ülkelerden destek isteyecek hale düştü.

“ÇOK KISA BİR ZAMANDA 25 BİN DOLARI GEÇERİZ”
DEVA Partisi olarak çok net bir vaatte bulunuyoruz: Bu milletin haklarının, hukukunun birilerinin dürtüleri uğruna çarçur edildiği günleri sona erdireceğiz. Eski başarılı yıllara göre çok daha iddialı ve itibarlı bir ülke olacağız. Milli geliri 3 bin 500 dolardan alıp 12 bin 500 dolara çıkarttık. 2023 hedefi olarak 25 bin dolar koyduk. Hedefimiz sapasağlam duruyor. Çok kısa zamanda 25 bin doları geçeriz. Bunu DEVA kadroları olarak gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum