Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"ÇOCUKLARDA İLERİ YAŞAM DESTEĞİ KURSU"

1 - 2 Mart 2024 tarihlerinde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde, Türk Çocuk Acil Tıp ve Yoğun Bakım Derneğinin ve ÇOMÜ Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi, Çocuk Yoğun Bakım Sorumlu Hekimi Doç. Dr Fatih Battal'ın destekleri ile "Çocuklarda İleri Yaşam Desteği Kursu" düzenlendi.

"ÇOCUKLARDA İLERİ YAŞAM DESTEĞİ KURSU"
06 Mart 2024 - 11:58
Açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Karaayvaz, böyle değerli bir bilim kursuna ev sahipliği yapmanın önemini belirtti. Doç. Dr. Fatih Battal ise açıklamasında; "Bu önemli kurs, kritik çocuk hastalarda hayati öneme sahip becerilerin geliştirilmesine odaklanarak sağlık alanında geleceğin profesyonellerini donatmayı amaçlamaktadır. Kursa katılan  uzman hekimlerin ilgisi, bu hedefe ulaşmamızda büyük bir rol oynadı. Derneğimizin katkılarıyla kritik durumdaki çocuk hastaların yaşam kalitesini artırmak adına güçlü adımlar atmaya devam edeceğiz.

Kurs boyunca gösterilen ilgi ve katılımın yanı sıra destek veren Türk Çocuk  Acil Tıp  ve Yoğun  Bakım  Derneğine, Fakülte Dekanlığımıza ve ana bilim dalımıza teşekkür ederiz. Katılıma destek olan kurumlarla çocuk sağlığı alanında daha da ilerlemeyi umuyoruz. Gelecek etkinliklerimizde de bir araya gelmek dileğiyle." diyerek kursun önemini belirtti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum