Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇOCUKLAR KİTAPLARLA BULUŞTU

Çocuklara kitap okuma alışkanlığı edindirmek, kütüphaneyi tanıtmak ve kütüphane farkındalığı yaratmak amacıyla geçtiğimiz hafta sonu Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi’nde çocuk kitabı okuma etkinliği gerçekleştirildi.

ÇOCUKLAR KİTAPLARLA BULUŞTU
25 Şubat 2020 - 14:13

Yeni binasında Çocuk Bölümü’nde ilk çocuk kitabı okuma etkinliğine katılan aileler ise çocuklarına ait bir bölüm olmasından dolayı mutluluklarını paylaştı.  

Kütüphane gönüllüleri tarafından düzenlenen etkinlikte 3-6 yaş arası çocuklara önce ‘Yaramaz Penguen’in Maceraları’ isimli kitap okunmasının ardından konuyla ilgili resim çizme aktivitesi yapıldı.   Kütüphanenin yeni binasında ilki gerçekleştirilen etkinliğe katılan minikler, Çocuk Bölümü’ne sahip olmanın tadını çıkararak ferah bir ortamda okunan kitabı dinleyerek, resimlerini çizdi. Velileri ise çocukları etkinlik içerisindeyken yan salonda kitap okumanın tadını çıkardı.   

Yaklaşık 10 çocuğun katıldığı etkinliğin çok faydalı olduğunu söyleyen aileler ise, çocukları ile birlikte bu tarz etkinliklerin olmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Bu tarz etkinlikler ile kütüphaneyi interaktif halde kullanacaklarını söyleyen kütüphane yetkilileri ise, programın detayları için kütüphaneyi sosyal medyadan takip edebileceklerini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum