Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇOCUK KÜLTÜR EVİ'NDEN MUHTEŞEM YIL SONU DİNLETİSİ

2018-2019 kış dönemi atölyelerini tamamlayan Çocuk Kültür Evi yılsonu buluşmalarının sonuncusunu "Yıl Sonu Müzik Dinletisi" ile gerçekleştirdi.

ÇOCUK KÜLTÜR EVİ'NDEN MUHTEŞEM YIL SONU DİNLETİSİ
01 Haziran 2019 - 11:20

25 Mayıs 2019 Cumartesi günü sanat, koro, robotik/maker atölyelerinin yılsonu buluşmasını gerçekleştiren Çocuk Kültür Evi, 30 Mayıs 2019 Perşembe günü de bireysel çalgı programlarının ve bu yıl çalışmalarına başlayan Çocuk Kültür Evi Orkestrası'nın da yılsonu dinletisini gerçekleştirdi.

Sunuculuğunu Çocuk Kültür Evi üyelerinden Irmak Özer'in yaptığı dinletide toplam 30 çocuk sahne aldı. Geleceğin müzisyenleri, eğitmenleri İlke Karol, Beste Emetli, Cengiz Sarıkaya, Can Akay, Çiğdem Ergun Güvenç, Kerem Güvenç, Dilan Özgün, Beste Vanlı rehberliğinde hazırlandıkları dinleti ile izleyenlere Türk müziğinden dünya müziğine uzanan geniş bir repertuvar sundu. Çocuklar hazırladıkları parçaları gitar, keman, piyano ve yan flütle seslendirdi. Sözün susup melodilerin konuştuğu dinletide Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay da çocukların heyecanını paylaşanlar arasındaydı.

Dinleti sonunda Çocuk Kültür Evi Orkestrası ve Bireysel çalgı performanslarını sunan tüm çocuklar birlikte seslendirdikleri "Benimle Oynar mısın" şarkısına ekledikleri anlamlı mesajlarla sokak hayvanlarına dikkat çekti. Dinleti Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay'ın tüm çocuklara ve eğitmenlere çiçek takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum