Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'DE KONGRE HEYECANI YAŞANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale örgütünün merakla beklediği gün geldi.

23 Şubat 2020 - 18:25

Bu yıl ilk defa ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi bünyesinde bulunan İÇDAŞ Kongre Salonu’nda gerçekleştirilen büyük kongre, yeterli çoğunluğu sağlamasının ardından başladı.
Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un divan başkanlığına seçildiği; Geçmiş Dönemlerde yapılan icraatların okunmasının ardından Konuşmalara Geçildi.  Açılış konuşmasını gerçekleştiren Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun genel iktidarın ekonomi ve dış politikalarını eleştirdi. Akabinde konuşmalarını yapmak üzere protokol üyeleri davet edildi.

İlk olarak konuşan CHP genel başkan yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek yaptı Erkek Yaptığı Konuşmada  " Bugün Türkiye'nin verdiği mücadele bir ideoloji mücadelesi değil sağ sol mücadelesi değil  bir demokrasi mücadelesi veriyoruz" diyerek sözlerini şu şekilde sürdürdü.

Ardından İl Başkan Adayları konuşma sıraları için kura çektiler  ilk konuşmayı yapma hakkını kazanan mevcut İl Başkanı İsmet Güneşhan oldu 
Güneşhan'ın Ardından İl Başkanlığına aday olan bir diğer isim Metin Ümit Ural coşkulu kalabalığa konuşmasını yaptı.

Konuşmaların ardından oy kullanmaya geçildi oyunu kullanan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan "Cumhuriyet Halk Partisi'nin adına yakışır bir kongre yaptık salonu azına kadar partili kitlesiyle beraber kongremizi gerçekleştirdik." dedi


YORUMLAR

  • 0 Yorum