Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CEVATPAŞA ORTAOKULU'NDA "TÜBİTAK 4006 BİLİM" FUARI AÇILDI

Cevatpaşa Ortaokulu tarafından organize edilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, Vali İlhami AKTAŞ tarafından açıldı.

CEVATPAŞA ORTAOKULU'NDA "TÜBİTAK 4006 BİLİM" FUARI AÇILDI
25 Kasım 2021 - 15:15
Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Cevatpaşa Ortaokulu Müdürü Elif Dilara GÜLER, öğretmenler, öğrenciler ve davetlilerin bulunduğu fuar açılışında Cevatpaşa Ortaokulu Müdürü Elif Dilara GÜLER tarafından 2021 Yılı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı hakkında bilgilendirme yapıldı.
Öğrenciler tarafından hazırlanan 22 Projenin sergilendiği “TÜBİTAK 4006 Bilim” fuarı açılışını gerçekleştiren Vali İlhami AKTAŞ, proje stantlarını gezdi.
Öğrencileri tebrik eden Vali İlhami AKTAŞ, sergilenen projeleri inceleyerek öğrenci ve danışman öğretmenlerinden projeler hakkında bilgi aldı.
Öğrencilerin kendilerine olan özgüveninin artmasında bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu ve bilim yolunda yapılan bütün çalışmaları önemsediğini ve desteklediğini ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, projelerin ortaya çıkmasında emeğini geçen öğrencileri, öğretmenleri ve okul idarecilerini tebrik etti.
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nın açılışına katılan Vali İlhami AKTAŞ’ a, öğrenci ve öğretmenler ve okul idaresi desteklerinden ve katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum