Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇASİAD'IN ÜYELERİNE COVİD-19 HIZLI TANI KİTİ HEDİYESİ

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği ÇASİAD yönetim kurulu, üyelerine COVİD-19 hızlı tanı kiti hediye etti. ÇASİAD Yeni tip koronavirüs (COVİD-19) salgını sürecinde üyelerinin yanında olmaya devam ediyor.

ÇASİAD'IN ÜYELERİNE COVİD-19 HIZLI TANI KİTİ HEDİYESİ
28 Eylül 2020 - 11:47
Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, ÇASİAD yönetim kurulu olarak üyelerimize pandemi süreci ile ilgili bilgilendirmeler yaptık. Üyelerimizin istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön vererek, COVİD-19 virüsünün yayılımını önlemek ve belirlenmesine imkan sağlayan ,Türkiye’de Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış, Ce ve Fda onayları bulunan, başarı oranı %98.6 ve yerli üretim olan COVİD-19 hızlı tanı kiti hediye ettik. COVİD-19 hızlı tanı kiti yakın zamanda geçirilmiş COVİD-19 enfeksiyon şüphesi, hastanın daha önce geçirmiş COVİD-19 şüphesi, COVİD-19 antikor tespit edilmedi veya test limitinin altında düşük olduğunu, an itibari ile kişinin içinde bulunduğu durumu analiz edip bilgi sağlamakta. Salgın sürecinde pozitif çıkan kişilerin diğerlerinden izole edilmesi ve bulaş riskinin önüne geçilmesi açısından hızlı tarama test kiti büyük önem taşımaktadır. Çalışmalarımıza pandemi sürecine uygun sosyal sorumluluk projeleri ile devam ederek, her zaman üyelerimizin yanında olacağız, dedi.
ÇASİAD Yönetim Kurulunun COVİD-19 hızlı test kiti hediyesinden çok memnun kalan ÇASİAD üyeleri, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum