Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇARDAK'LI SANATÇILARDAN RESİM SERGİSİ

Çardaklıyızbiz Sosyal Yardımlaşma , Dayanışma ve Kültürel Gelişim Derneği ile Çardak Belediyesinin katkılarıyla, Tarihi Han'da bu yıl 6. Resim sergisi açılışı yapıldı.

ÇARDAK'LI SANATÇILARDAN RESİM SERGİSİ
23 Ağustos 2019 - 11:29

Açılışta Çardaklıyızbiz Sosyal Yardımlaşma , Dayanışma ve Kültürel Gelişim Derneği Başkanı İbrahim Güven ile Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci birer konuşma yaptı. 

Başkan Semerci yaptığı konuşmada sanata ve sanatçıya verdikleri önemi bir kez daha vurgulayarak; “Bu gün açılışını yaptığımız sergi ile bu yörenin ressamlarının eserlerini görme fırsatı bulacağız. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından birisi kopmuş demektir’ ilkesi ile Çardak Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  Sergi açılışında eserleri bulunan Çardak'lı ressamlar Ahmet Şahit, Belgin Bıyıkoğlu, Cevdet Ar,Halil Özçelik, Mehdi Khodaei, Hilal Ardıçer, Mehmet Oğur, Neşe Nalan Güven, Hüseyin Arabacı, Mürşide Sarı, Mürvet Yükseliyor, Özlem Semerciler ile Nihan Açıkel'e sertifikaları verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum