Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE ZİRAAT ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL KAYA'DAN BAYRAM MESAJI

Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ÇANAKKALE ZİRAAT ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL KAYA'DAN BAYRAM MESAJI
30 Temmuz 2020 - 16:21 - Güncelleme: 30 Temmuz 2020 - 16:26
Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaya Kurban Bayramı mesajında;

                "Bayramlar iyiliklerin güzelliklerin hoşgörünün yayılmasına vesile olan manevi günlerdir. Bir araya gelip paylaşmaktır. Ekmeğimizi, çorbamızı, aşımızı bölüşmektir. Gönülleri tamir etmektir. Mazluma kimsesize ihtiyaç sahiplerine el uzatmaktır, el uzattırmaktır. Görmektir göstermektir.
                Milli ve Dini değerlerin, gelenek ve göreneklerin günden güne unutulduğu günümüzde, bayramlar sayesinde insanlar arasındaki yardımlaşma ve dayanışma duyguları kuvvetlenmekte, birlik ve beraberlik şuuru güçlenmektedir. Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının güçlenmesini sağlayan bayramlar, geçmiş ile gelecek arasındaki köprüdür.  Bayramlar bizi birleştirir, farkındalığımızı artırır, barıştırır ve bir araya getirir. Nifak sokmak, hiziplik yapmak, bölmek, parçalamak en kolayıdır. Önemli olan birlikte olabilmektir, önemli olan sevgiyle bakabilmektir, önemli olan birleştirmektir, bir arada tutabilmektir. Önemli olan parçalamamaktır, ayrıştırmadan birlikte yönetebilmektir.
                Unutulmamalıdır ki güçlü bir toplumsal yapının oluşturulması aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmayan, öz değerlerine bağlı, çalışmayı, güzel ahlaklı olmayı ilke edinen erdemli kuşaklar yetiştirilmesiyle mümkündür. Bu nedenle birey ve toplum yaşamında çok önemli bir yeri bulunan bayramlar, çocuklarımıza tüm gerekleriyle anlamına uygun biçimde yaşatılmalı, sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlenmesi amacıyla en iyi biçimde değerlendirilmelidir.
                Bu duygu düşüncelerimle; Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Kurban Bayramınızı tebrik eder, saygılarımı sunarım" dedi.
 
 İsmail KAYA
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum