Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE'YE YENİ HAKİM VE SAVCILAR ATANDI

Hakim ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi’nin, 411-412 sayılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi gereğince ataması yapılan hakim ve savcıların listesi açıklandı. Çanakkale Barosu tarafından atanan hakim ve savcıların listesi kamuoyuna duyuruldu.

ÇANAKKALE'YE YENİ HAKİM VE SAVCILAR ATANDI
26 Mayıs 2021 - 11:12
Çanakkale Barosu tarafından kamuoyu ile paylaşılan listede, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı, Ankara Batı Hakimi Sabriye Can Saraç Eyi Çanakkale Hakimi, Nevşehir Hakimi Nagihan Şahin Çanakkale Hakimi, Edirne Cumhuriyet Savcısı Aslan Barlık Çanakkale Cumhuriyet Savcısı, Söke Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Adem Özkorum Çanakkale Hakimi, Mardin Cumhuriyet Savcısı Kemal Doğan Çanakkale Cumhuriyet Savcısı, Malatya Hakimi Zafer Öğretici Çanakkale Hakimi olarak atandı.
Aynı zamanda, “Van İdare Mahkemesi Başkanı Okan Ok Çanakkale İdare Mahkemesi Başkanı, İstanbul İdare Mahkemesi Üyesi Derya Akcan Çanakkale İdare Mahkemesi Üyesi, Kırıkkale İdare Mahkemesi Üyesi Kamil Arslan Çanakkale İdare Mahkemesi Üyesi, Eskişehir İdare Mahkemesi Üyesi Cem Arslan Çanakkale İdare Mahkemesi Üyesi ve Ankara İdare Mahkemesi Üyesi Filiz Çetin Çanakkale İdare Mahkemesi Üyesi olarak atandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum