Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE RUHU BUDUR

Vaka sayılarının hızla artmaya bağladığı ilimizde, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde, Çanakkale Belediyesi, Ticaret Borsası, ÇASİAD ve Müteahhitler Birliği bir araya geldiler. ÇOMÜ Üniversite Hastanesi’ne çok önemli bir bağışta bulunuldu. Çanakkale deki sivil toplum örgütleri örnek teşkil edecek önemli bir dayanışma sergiledi.

ÇANAKKALE RUHU BUDUR
26 Kasım 2020 - 10:21
Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını, etkisini arttırmaya devam ediyor. Türkiye’de vaka sayıları artık 4 binin üzerine çıkarken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın her akşam paylaştığı bilgiler dikkatle takip ediliyor. Öte yandan Çanakkale’de de vaka sayıları ciddi oranda artışa geçti. ÇOMÜ Üniversite Hastanesi’nin ağırlı ve yükü artmış oldu.
Bu perspektifte, ÇTSO önderliğinde Çanakkale Belediyesi, Ticaret Borsası, ÇASİAD ve Müteahhitler Birliği bir araya geldiler. Durmaksızın koronavirüs ile mücadele eden ÇOMÜ Üniversite Hastanesi’ne, bu kurumlar tarafından toplamda 16 tane solunum cihazı bağışlandığı öğrenildi. Piyasa değeri 15 Bin Dolar olduğu öğrenilen solunum cihazları, ÇOMÜ Üniversitesi’ne teslim edildi.
Öğrenildiğine göre; 9 solunum cihazı ÇTSO tarafından, 4 solunum cihazı Çanakkale Belediyesi tarafından, 1 cihaz Ticaret Borsası tarafından, 1 cihaz ÇASİAD tarafından ve 1 cihaz Müteahhitler Birliği tarafından tedarik edildi. Sivil toplum örgütlerinin bu davranışı, büyük takdir topladı.

Kaynak: Gündem Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum