Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE OSB YÖNETİMİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

ÇANAKKALE OSB YÖNETİMİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI
22 Ekim 2020 - 14:10
Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi olağanüstü Genel Seçimi bugün yapıldı. Çanakkale Valisi Sayın İlhami Aktaş, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Temsilcileri ile çok sayıda OSB müteşebbisinin katılımlarıyla yapılan seçimlerde yarış iki liste arasında gerçekleşti.
“ÇANAKKALE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YENİ YÖNETİM KURULU YENİ BAŞKANI: FAHRETTİN ERSOY”
Çanakkale Organize Sanayi Bölgesinde saat 10.00’da başlayan seçimlerde Divan Başkanlığını Ticaret borsa Başkanı Kaya Üzen ve Katip üyeliğini Gökhan Topay yaptı. İlk olarak mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Kayhan Öcal (Beyaz Liste)  ve ardından diğer liste ile  (Sarı Liste) katılan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahrettin Ersoy tarafından seçim konuşmaları gerçekleştirildi. Başkan adaylarının konuşmalarının ardından oylamaya geçildi. Çanakkale OSB’de faaliyet gösteren iş insanlarının kullandıkları oyların tasnifi ve sayımı sonrasında açıklanan sonuçlara göre mevcut Yönetiminin beyaz listesi 22 oy ve Fahrettin Ersoy tarafından oluşturulan sarı liste ise 24 oy aldı. Bu sonuçlara göre Fahrettin Ersoy’un Çanakkale OSB seçimlerinde Başkan adayı olarak girdiği liste en fazla oyu alarak Yeni Çanakkale OSB Yönetim Kurulu oluşmuş oldu.
“SEÇİMLERİN TEK BİR KAZANANI VAR; ÇANAKKALE YATIRIMCISI”
Seçimlerle ilgili açıklama yapan Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy; “Son derece demokratik geçen seçimlerde kazanan Çanakkale ekonomisine, sanayisine ve istihdamına katkı sağlayan “Çanakkale Yatırımcısı” oldu. Biz bu yola; Çanakkale’miz için daha iyisini nasıl yaparız? Büyüyen ve gelişen Çanakkale ekonomisine nasıl daha fazla katkı sağlarız? Çanakkale’ye nitelikli yatırımcıyı nasıl çekeriz?düşünceleriyle çıktık. Üye ve hizmet odaklı bilgi ve tecrübemizi bundan sonra Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi’nin gelişimi ve büyümesi için harcayacağız. Yatırımcılarımız için;kesintisiz enerji ve altyapı, şeffaf ve denetlenebilir yönetim anlayışı,  samimiyet ve güleryüz olmazsa olmazlarımız olacak.Devam eden projeleri en kısa sürede tamamlayarak ihtiyaçlarımız doğrultusunda yeni projeler üreteceğiz. Yenilenebilir enerji kaynaklarının daha fazla yaygınlaştırılması ve endüstriyel simbiyoz gibi öncelikli faaliyetlerimizi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Bizden önceki yönetime bugüne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyor ve bugün itibariyle Bismillah diyerek çalışmaya başlıyoruz. Yeni dönem Çanakkale’miz için hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah.” diyerek oy kullanarak bu demokrasi şölenine katkı sağlayan tüm iş insanlarına teşekkür etti.
 
Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi’nin Yeni Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluşuyor;
1-Fahrettin Ersoy (Ersoy Gıda ve Pazarlama)
2-Mehmet Bayrak (Bayraktar Turizm)
3-Zeki Kaya Kaya (Salmarcon Endüstriyel)
4-Ali Polat (Papağan Gıda)
5-Erol Bayındır (Se-Ba Orman Ürünleri)
 
Çanakkale OSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:
1-Mehmet Yağcı (Yağcıoğlu Orman Ürünleri)
2-Hüseyin Cura (Cura Orman Ürünleri)
3-İsmail Epcin (Derya Cam Sanayi)
4-Cahit Değirmenci
 
Denetim Kurulu Üyeleri:
1-Fahrettin Ersoy
2-Çağdaş Kula (UCK Hediyelik Eşya)
 
Denetim Kurulu Yedek Üyeleri:
1-Mustafa Kurt (ZMK Otelcilik)
2-Suat Berber (Pastayap)
 
OSBÜK Üyeleri:
1-Fahrettin Ersoy
2-İsmail Kolçak (PAR-KOL Gıda)
 
OSBÜK Yedek Üyeleri:
1-İsmail Batuhan (THP Makine)
2-Ali Yılmaz (AŞY Polymeks)
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum