Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE ODA VE BORSALARI ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Okyay, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çetin, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’nun ortak basın açıklaması yayınladı.

ÇANAKKALE ODA VE BORSALARI ORTAK BASIN AÇIKLAMASI
05 Ekim 2021 - 11:14
Çanakkale Oda ve Borsaları ortak basın açıklaması şu şekilde; “Birlik ve beraberliğin, ortak iş yapma kültürünün en güzel örneklerinden biri olan Biga Fuarımızın 15’ncisinin açılışını 01 Ekim 2021 Cuma günü TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Milletvekilimiz ve AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Bülent Turan, Sayın Valimiz İlhami Aktaş ile Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’nin katılımları ile gerçekleştirdik.
TOBB Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu, Çanakkale programı öncesi son üç gününde; bir yurt dışı programı, İçişleri Bakanlığı ile bir program, TOBB Yüksek Öğretim Meclisi Toplantısı, Kırgızistan Büyükelçisi ile görüşme, Birleşik Krallık Büyükelçisi ile görüşme ve TOBB’da ziyaret kabulü gerçekleştirerek İlimize gelmiştir.
Sayın Hisarcıklıoğlu, gerek Çanakkale Ticaret Borsası’nda ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda Meclis üyelerimiz ve girişimcilerimiz ile bir araya gelerek gerçekleştirdiği toplantılarla, gerekse Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile Biga Ticaret Borsası ve Zahirecileri Sitesi ziyaretleri ile, Biga Fuarı açılışına katılımları ile büyük sinerji yaratmış, Çanakkale iş dünyasına moral ve güç vermiştir.
Biga Fuarı’nda yaptığı konuşma ile de İlimize yapılan yatırımların önemini, bu yatırımların gerçekleştirilmesinde Sayın Bülent Turan’ın ne denli çaba gösterdiğini, uğraştığını, Çanakkale’ye nasıl sahip çıktığını övgüyle ve heyecanla anlatmıştır. Bu sırada söylediği bir kelimeyi cımbızla çekip farklı manalar yüklemeye çalışanlar bu sinerjiyi asla bozamayacaklardır.
Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Bülent Turan Çanakkale’ye, Çanakkalelilere sahip çıkmıştır, çıkmaya devam etmektedir. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu da 20 yıldır iş dünyasına sahip çıkmaktadır. Memleket sevdalarına, nasıl özveri ile çalıştıklarına bizler şahidiz, kendilerinden razıyız. Allah güçlerini, kuvvetlerini arttırsın. Bizler yanlarında olmaya, omuz vermeye devam edeceğiz.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum