Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"ÇANAKKALE KENDİ BAŞINA MARKA"

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu kordon Truva Atı karşısında kurulan stant da Çanakkale’nin yeni markası olacak ‘Troybucks’ u tanıttı.

"ÇANAKKALE KENDİ BAŞINA MARKA"
04 Şubat 2024 - 21:15
Cumhur İttifakı Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu yoğun seçim mesaisine devam ediyor. Bu gün kordon Truva Atı karşısında kurulan stant da AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım ve beraberindeki heyet ile Çanakkale’nin yeni markası olacak ‘Troybucks’ u tanıttı. Troybucks’a vatandaşların ve gençlerin ilgisi oldukça yoğun oldu.



“ONLAR HAMASET SİYASETİ YAPACAK BİZ HİZMET ANLATACAĞIZ”
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider Çanakkale’nin yeni markası olacak ‘Troybucks’ u tanıtımı sonrası basın mensupları ile bir araya geldi. Gider; “Yeril seçimlere her gün bir adım daha yaklaşıyoruz. Bu seçim çok önemli ve özel bir seçim, çünkü Çanakkale’de en iddialı girdiğimiz seçimler bu seçimler. Türkiye’de az sayıda kadın ayın olduğu bu seçimlerde Çanakkale’de AK Parti ve Millet İttifakının adayı bir kadın aday. Her gün Millet İttifakı Adayımız Jülide Hanım ile yapacaklarımızı anlatıyoruz. Biz hizmet anlatmaya devam ederken rakibimiz hamaset yapmaya, ideoloji anlatmaya devam ediyor. Jülide Hanım Çanakkale’nin her sokağında, her mahallesinde ismi olan bir kişi. Kadın Kollarından, Milletvekilliğine, MKYK üyeliğinden bu ana kadar dokunmadığı kişi, konu yok. İnşallah 1 Nisan sabahından başlayarak her anı hizmet olan bir belediye başkanı olacak. Biz inanıyoruz ki bu hava esiyor, artık Çanakkale halkı hizmet istiyor. Şu an Çanakkale’de hiç kimse bu hizmeti Jülide Hanım yapabilir mi demiyor. Elinde bütçe olmadığı zamanlarda bile yapmış, bu şehre hizmet etmiş bir isim .Ben 1 Nisanda çok farklı şeyler konuşacağımızı biliyorum. Bu gün lansmanını yaptığımız ‘Troybucks’ sadece bunlardan biri. Kendisine hem seçime kadar, hem de seçildikten sonra yapacaklarıyla alakalı güç ve başarı diliyorum. Biliyorum bu hizmetleri yapmak güç ister ve Jülide Hanım’ın durma gibi bir geni yok. O her zaman çalışan ve hizmet etmek için varını gücünü harcayan bir kişi. Biliyorum Çanakkale seçimlerden sonra çok farklı bir havaya bürünecek, hizmet anlamında değişim anlamında. Bunu da yapacak kadroların AK Parti ve Millet ittifakı adaylarında olduğunu söylemek isterim” ifadelerini kullandı.
“ANKARA’DA ELİMİZ ÇOK GÜÇLÜ”
Millet İttifakı ve AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu; “Bu kadar güzel sözün içerisinde onur duydum. Ayhan Vekilim çok iyi bilir gerçekten durmaksızın yorulmak nedir bilmeden çalışmayı seven biriyim. Çanakkale için Ankara’da elimizin çok güçlü olduğunu biliyorum. Ayhan Vekilimiz hangi Bakanlıkta işimiz varsa bizim için çözüm noktasında olacağını biliyorum. Ayrıca İç İşleri Bakan Yardımcımız Bülent Turan’ın Çanakkale için her zaman yanımızda olduğunu biliyorum. O nedenle çok şanslıyım. Çünkü biz bütünüz, eski vekilimiz Mehmet Daniş’ten Alan Başkanımız İsmail Kaşdemir’e, İsmail Kuşku abimle biz bir bütünüz ve koskocaman bir aileyiz. Biz bu aile ile tüm enerjimizi bu şehir için harcayacağı. Bu nedenle Çanakkaleli hemşerilerimizden 31 Mart’ta vekaletlerini istiyorum. Çünkü yapacak çok işimiz var, kahve markamız sadece bunlardan bir tanesi. Özellikle gençlerimizin güne başlarken tükettikleri bir kahve kültürü oluştu. Bu sadece kahveyle kalmayacak, küçük kurabiyelerden, keklere kadar bir çok ürün Çanakkale Belediyesinin hizmeti olacak. Ancak buradan şunu belirtmekte istiyorum. Bu hizmet Çanakkale esnafını üzmeyecek şekilde olacak. O pahalı yabancı markalar yerine bizim kendi markamız olacak. Çünkü Çanakkale kendi başına bir marka. Bizim gençlerimize bir çok projemiz var. Biz bu şehirde yaşayanlara sorarak ilerliyoruz. Ben yaptım oldu değil katılımcı demokrasiyi önemsiyoruz. Sarıçay projesi ne kadar bizim işimiz olsa da, biz hemşerilerimizi soruyoruz ‘Siz ne yapmak isterdiniz’ diye. Sarıçayın kenarında kafeleriyle, kadın kooperatifleriyle, satış alanlarıyla, çocuk oyun alanlarıyla, inanılmaz hayallerimiz var.
Ben projelerimi üç gruba ayırıyorum. Kalenin Sultanları diyorum kadınlarımıza. Spor yapabilecekleri, yüzme havuzlarının bulunduğu, sosyalleşe bilecekleri alanlar yaratarak, kimsenin kişisel özgürlüğünü kısıtlamadan tüm hizmetlerden yararlanabilecekleri evler yapacağız her mahallede. Çünkü onlar Kalenin sultanları, onlar ev ekonomisine katkıda bulunabilecek. Biz çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. Bu şehirde yaş ala biliriz ama yaşlanmayız. Bu nedenle ben onlara ‘Kalenin Çınarları’ diyorum. Onların sosyalleşeceği alanlar yapacağız. Kahvelerini içebilecekleri, satranç öğrenebileceği, farklı aktiviteler içerisinde olabileceği alanlar yaratacağız. Çünkü ben Altın Yıllar Yaşam Merkezini önemsiyorum ama 65 yaşında olmanız gerekiyormuş. Bence bu yaşı beklemeye gerek yok biz bunu ortadan kaldıracak hizmetler sunacağız. Gençlerimiz için ‘Kalenin Fidanları’ diyorum. Onlara spor salonları ile, e spor aktiviteleriyle, yazılım, robotik tasarım gibi bir çok aktiviteye ulaşabilecekleri merkezleri hayata geçireceğiz.” İfadelerini kullandı.
“İLK MECLİSTE SUDA %50 İNDİRİM KARARI ALACAĞIZ”
AK Parti ve Millet İttifakı Adayı Jülide İskenderoğlu seçildiği taktirde ilk meclis toplantısında alacağı kararı da basın mensupları ile paylaştı. İskenderoğlu; “Biz bir şeyler paylaşmayınca bunların projeleri yok mu diyorlar. Projelerimiz burada anlatmaya kalkarsak saatler sürer. Ancak seçimlerden sonra ilk mecliste alacağımız karar suya %50 indirim kararı olarak bu şehre dokunmak istiyoruz. Çanakkale deprem kuşağı üzerinde ve 10 yıldır çözülemeyen Sosyal Konutlar çıkmazını inşallah biz yapacağız. Çanakkale’de yapı ömrünü tamamlamış çok sayıda bina var. Kentsel dönüşüm çok önemli ve bunu hayata geçirmek için çalışacağız. Sosyal konutları bakanlık izni ile önce yıkacak ve sonrada kendimiz yapacağız. Kimseye yük olmadan kısa sürede çözeceğiz. Kentin tamamında yapı ömrünü tamamlamış binaları ivedilikle tespit ederek yıkıp yerine hemen yenisini depreme dayanıklı binalar yapacağız” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç