Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE İÇİN GÜÇBİRLİĞİ

Çanakkale Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal'ı ziyaret ettiler.

ÇANAKKALE İÇİN GÜÇBİRLİĞİ
25 Temmuz 2019 - 13:41

ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu’nu makamında ziyaret eden Çanakkale Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu, kentin ihtiyacı olan güç birliklerinin gelişmesinde atılacak adımların önemine değindi. Genel Sekreter Sema Sandal’ında katıldığı toplantıda, ülkenin gözbebeği olan Çanakkale’nin tarihi, kültürel, ekonomik değerleri masaya yatırılırken, artı değerlerin yaratılmasında iş dünyasına düşen görevler ve bu değerlerin ortaya çıkartılmasında basının işlevi ele alındı.

ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Çanakkale hepimizin. Bu kenti her yönü ile geliştirmek için iş birliklerine büyük ihtiyaç bulunmaktadır. Birlikten, ortak akıldan hareketle kentimizi daha üst noktalara taşıyabiliriz. Siyasetçisi, yerel yönetimleri, iş dünyası, STK’ları ve basını ile bu anlayışla hareket edildiğinde üstesinde gelinemeyecek hiçbir sorun bulunmamaktadır. Çözüm bu iş birliklerinden geçmektedir. Bu birlikteliklerin geliştirilmesi ve güçlendirilmesinde basına da çok önemli görevler düşmektedir. Biz, Çanakkale’de her alanda olduğu gibi basın sektöründe de güçlü, sadece ve sadece doğrudan ve gerçekten yana olan işlevselliği çok önemsiyoruz. Bu nedenle sizlerin de bir araya gelmesi ve çözüm odaklı yaklaşımınızdan memnuniyet duydum” dedi.

Süreç itibari ile basın sektörünün sorunlarının da gündeme getirildiği toplantıda, dernek yöneticileri öncelikle görevlerinin sektörün itibarının yükseltilmesi, mesleki yeterlilik başta olmak üzere Çanakkale’nin gelişimine yönelik atılacak olan adımlarda, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, eksikliklerin ortaya çıkartılması ve kentin gelişim noktalarında basının görevine ve sorumluluğuna vurgu yapıldı. Kentin dinamiklerinin harekete geçirilmesinde bu işbirliklerinin önemine değinen dernek yöneticileri, Çanakkale için, kentin gelişimi, kent değerlerinin ortaya çıkartılması ve mesleğin kaybedilen itibarının yeniden kazandırılması için yoğun çaba harcayacaklarını belirttiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum