Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"ÇANAKKALE İÇİN BEN HAZIRIM"

Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem Erkek, saat 12.30’da CHP İl Başkanlığı’nda aday adaylığı başvurusunu yaptı.

27 Kasım 2023 - 15:11 - Güncelleme: 27 Kasım 2023 - 15:13
Gerçekleşen başvuruya CHP İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun da katıldı. Kısa bir açıklama ile başvurusunu yapan Erkek, sonrasında ise Tarla Sokak’ta kurulan platform üzerinde kendisine destek olmak için sokağa gelen partililerine seslendi.
Tarla Sokak bugün Çanakkale’ye mesaj veriyor diyen Erkek’in konuşmasını Tarla Sokak’ta çok sayıda partili takip etti.
“TARLA SOKAK ÇANAKKALE’YE BİR MESAJ VERİYOR”
Çanakkale Belediye Başkan Aday Adayı Muharrem Erkek, “Ne güzelsin Tarla Sokak. Tarla Sokak Çanakkale’ye bir mesaj veriyor. 31 Mart’ta kazanacağız. Çanakkale’de sosyal demokrat belediyecilik devam edecek. Bunu biz söylemiyoruz, Çanakkale’nin sokakları söylüyor.
Biz devrimciyiz, halkçıyız, Atatürkçüyüz. Muhalefet ayağa kalktı. Çanakkale ayağa kalktı.
NİÇİN ADAYIM?
2004’te Belediye Meclis üyesi olarak kent konseyi yönetmeliğini hazırlıyorduk. Çanakkale’nin vizyonunu belirledik. Çünkü öyle müstesna bir coğrafyada yaşıyoruz ki Çanakkale’ye karşı sorumluluklarımız var. Bunun için adayım. Sizlerin takdirleri ile Çanakkale Milletvekilliği yaptım. Genel Başkan Yardımcılığı yaptım. Bu siyasi birikimimi hep birlikte çok çalışarak sizlerin hizmetine sunacağız.
“ÇANAKKALE İÇİN BEN HAZIRIM”
Bu sokaklarda doğdum ve büyüdüm. Bu kentte yaşayacağız, öleceğiz. Bu kente karşı sorumluluklarımız var. Sorumluluklarımızı hep birlikte yerine getireceğiz. Tek kaynağımız kamu yararı. Bu sorumluluk için Çanakkale için ben hazırım.
“ÜLGÜR GÖKHAN BİZİM AĞABEYİMİZ”
Sayın Ülgür Gökhan İstanbul’da. Çok nazik bir mesaj gönderdi. Yukarıda Merkez İlçe Başkanımız okudu. 22 yıl çok özel bir dönem. Bu dönemin 10 yılında ben de Ülgür Bey ile birlikte çalıştık. Çok memnunum. Ülgür Gökhan bizim ağabeyimiz. Ülgür Gökhan önemli hizmetlerde bulunmuştur. Ülgür Gökhan bu memleketin hakkını hukukunu korumuştur.
“BU KENTİ MODERN BİR KENT YAPACAĞIZ”
Bu kenti modern bir kent yapacağız. Bu kent dünyada saygın kentlerden olacak. Bu demokrasi mücadelesini sürdüreceğiz. Eşitlik, özgürlük, adalet mücadelesini verenler her zaman güçlü olurlar.
“BÜTÜN CUMHURİYET HALK PARTİLİLER, EN GÜÇLÜ ADAYIN YANINDA BİRLEŞECEKLERDİR”
Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel, “Belediye Başkan Adaylarını nasıl belirleyeceksiniz?” sorusuna “Halkın gönlünde olan bizim de gönlümüzdedir” dedi. Bütün Cumhuriyet Halk Partililer, en güçlü adayın yanında birleşeceklerdir. Hiç kimsenin endişesi olmasın, 31 Mart’ta kazanacağız. Çanakkale’de her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum