Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE EŞSİZ BİR LEZZETLE TANIŞTI

Bursa’nın ünlü helvacısı ‘Helvacı Ali’ bugün Çanakkale’deki ilk şubesini yoğun bir katılımla açtı. Geleneksel irmik tatlısını Çanakkale halkına sunacak olan Helvacı Ali markası, helva çeşitleri ile yepyeni bir lezzeti tattıracak.

16 Kasım 2019 - 17:17

Oldukça yoğun katılım ve dualarla gerçekleşen açılışa Çanakkale Belediye Başkanvekili Deniz Erdem, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İsmet Güneşhan, "Helvacı Ali" markasının kurucusu Cihan Bozacılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışın ardından açıklama yapan "Helvacı Ali" işletmesinin şube yetkilisi Büşra Karaca; "Helvacı Ali 1900'lü yıllardan beri İnegöl'de hizmet veren bir firma. Bizler bu firmanın 4.kuşak işlemecileriyiz ve 11. şubeyi Çanakkale'ye açmış bulunmaktayız. Lezzetlerimiz irmik helvası artı  dondurma  ve cennet çamuru adı verdiğimiz Antep fıstıklı artı dondurma olarak satışlarımız mevcut. Ayrıca tahin helvası, pekmez helvası, keçi boynuzu, çıtır helva, met helvası, pişmaniye ve bozamız var. Bunların da tadılması gereken lezzetler olduğunu düşünüyorum" dedi.

Helvacı Ali işletmesinin 4.kuşak işletmecisi Cihan Bozacılar; "Biz İnegöl'de yola çıktığımız bu uzun maratonda "Helvacı Ali" ismini farklı şehirlerde taçlandırmaya devam ediyoruz. Şimdiki durağımız da güzel Çanakkale oldu. Çanakkale'de bir helva kültürü olduğunu biliyorduk, helvayı seven bir şehir olduğunu biliyoruz. Özellikle bizim helvamızın burada tadılıp beğenileceğini de çok iyi bildiğimiz için böyle güzel bir lokasyonda dondurmalı irmik helvasının ve dondurmalı cennet çamurunun desteği ile tüm helva çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz. Halkımızdan olumlu tepkiler almaya başladık. Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Tüm helva sevenleri şehrimizin güzide çarşısında ağırlamaktan mutluluk duyacağız" diyerek duygularını dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum