Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE'DEN AZERBAYCAN'A TAM DESTEK

Saat Kulesi çevresinde günlerdir süren çalışmalar, takdir gören bir sonuçla tamamlandı. Çanakkale Belediyesi tarafından, Saat Kulesi’nde yapılan ışıklandırma çalışmaları ile kule Azerbaycan bayrağının renklerine büründü. Çanakkale kardeş ülkeye tam destek sunmuş oldu.

ÇANAKKALE'DEN AZERBAYCAN'A TAM DESTEK
14 Ekim 2020 - 13:36
Ermenistan ile günlerdir, işgal altındaki topraklarını kurtarmak için savaşan Azerbaycan, mücadelesinden bir an olsun vazgeçmedi. Azerbaycan’ın kararlı tutumu ve savaş meydanındaki başarısı takdir görürken, Ermenistan tarafından sivillerin bombalandığı saldırılarda, can kayıpları da yaşandı. Türkiye’den Azerbaycan’a yoğun bir destek sunuluyor.
Çanakkale Belediyesi tarafından da, kentin sembollerinden birisi olan Saat Kulesi, Azerbaycan bayrağının renklerinin yansıtılması ile ışıl ışıl oldu. Çanakkale’nin tam göbeğinden, Azerbaycan’a tam destek verilmiş oldu. Kardeş ülkeye seninleyiz ve yanındayız mesajı verildi.
Çanakkale Belediyesi tarafından, saat kulesinin Azerbaycan bayrağı renkleri ile ışıklandırılması ile ilgili, “Barışın kenti Çanakkale olarak, işgal altındaki topraklarını savunan dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan’ın yanındayız” paylaşımı yapıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum