Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE'DE VAKA SAYILARI ALDI BAŞINI GİTTİ!

2 hafta önce, 100 bin nüfusa göre vaka sayıları açıklanmıştı. Açıklanan vaka sayılarına göre il il renklendirmeler yapılmış ve risk durumu ortaya konulmuştu. Haritalardaki renkler, bu hafta ortadan kalktı, sadece vaka sayıları kaldı. Çanakkale’de ise vaka sayıları aldı başını gitti.

ÇANAKKALE'DE VAKA SAYILARI ALDI BAŞINI GİTTİ!
16 Mart 2021 - 11:49
2 hafta önce, Sağlık Bakanlığı tarafından il il vaka sayıları açıklanmış ve risk durumları ortaya konulmuştu. Çanakkale 100 vakadan az olduğu için turuncu bölgede yani riskli bölgede yer almıştı. Haritaya göre vaka sayısı 100’ü geçtiğinde, çok yüksek riskli il konuma giriliyordu.
Dün açıklanan güncel vaka sayıları göz önüne alındığında, Çanakkale’de 100 bin nüfusta 149,76 vaka görüldü. Vaka sayıları Çanakkale için hızla artışını sürdürürken, Çanakkale rakamsal olarak, çok yüksek riskli yani kırmızı il konuma girdi ancak renkler ortadan kalktı.
Hali hazırda ortaya çıkan tabloda, Çanakkale’de mekanlar ve vatandaşlara hizmet veren işletmelerin kapanması gibi bir durum ortada bulunmuyor. Geride bıraktığımız 2 haftada, Çanakkale’de işleyen sistem aynı şekliyle, devam edecek gibi görüldü.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum