Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde ile Mücadele kapsamında, 07-10 Ekim 2025 tarihleri arasında Biga ve Ezine ilçelerinde operasyon düzenledi. Operasyonlar, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve narkotik köpeğinin katılımıyla gerçekleştirildi.

ÇANAKKALE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
17 Ekim 2025 - 12:17
Yapılan operasyonlarda, 13 şahsa ait 5 adres ve 5 araçta arama yapıldı. Aramalarda ele geçirilenler arasında:
*53 gr Sentetik Kannabinoid (Bonzai)
*5 adet satışa hazır fişeklenmiş Bonzai
*41 gr Metamfetamin
*4 adet Payp, 1 adet Bong, 1 adet Kova (uyuşturucu kullanım aparatları)
*2 adet ölçü aparatı (kaşık)
*1 adet ruhsatsız av tüfeği
*52 adet 7,65 mm tabanca fişeği
*1 adet pala (bıçak)
Yerel jandarma ekipleri, 13 şüpheliyi yakalayarak adli işlem başlattı. Bu kişilerden 4’ü TCK Md.188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan tutuklanarak Çanakkale Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.
Jandarma yetkilileri, vatandaşların huzur ve güveni için 7/24 esasına göre suçla mücadele çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Kaynak: Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum