Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE'DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde, ITP hastalığı bulunan iki gebe sezaryen ile doğum yaparak sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavuştu. Operasyonu gerçekleştiren Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Serhat Çeliker’e Hematoloji Uzmanı Uz. Dr. Serkan Güven’in de eşlik etmesiyle başarılı operasyonlara imza atıldı.

ÇANAKKALE'DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ
23 Temmuz 2022 - 11:22
ITP (Pıhtılaşma bozukluğu) bulunan gebelere yapılan sezaryen ameliyatları Çanakkale’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.
Op Dr Serhat Çeliker “Yan dal uzmanlarımızın da aramıza katılmasıyla beraber hastanemizde yapılabilecek işlem sayısı artmıştır. Gebelerimizin Ameliyatlarından önce Hematoloji uzmanımız ile planlamamızı oluşturduk. Yan dal uzmanımızın da konuya hakim olmasından dolayı operasyonlarımızı başarılı bir şekilde gerçekleştirdik “dedi.
Başhekim Op. Dr. Hasan Keser “ Ailemize dahil olan Hematoloji, Neonatoloji, Perinatoloji, Jinekolojik Onkoloji, Cerrahi onkoloji, Geriatri, Nefroloji, Onkoloji, Romatoloji, Endokrinoloji, Yoğun bakım, Algoloji, Gastroenteroloji gibi yan dal uzmanlarımızın da katılmasıyla birlikte hastanemizde yapılan işlem çeşitliliği artmıştır. Böylelikle farklı hasta grupları geldiğinde hem teknik hem de beyingücü olarak neredeyse hepsine müdahale edebilir duruma gelmiş bulunmaktayız. “dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum