Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE'DE 80 KİŞİ İŞKUR'UN EĞİTİM PROGRAMIYLA İŞBAŞI YAPACAK

İşverenlere istihdam desteği, iş arayışında olan ve mesleki deneyim elde etmek isteyen kişilere ise çalışma ortamı sunan İşbaşı Eğitim Programı kapsamında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü ve Yeni Mağazacılık A.Ş arasında imzalanan sözleşme ile Çanakkale merkez ve ilçelerinde toplam 80 satış danışmanı 10 Şubat’ta işbaşı yapacak. 3 ay sürecek program sonunda taahhüt gereği katılımcıların en az %50’si firma tarafından istihdam edilecek.

ÇANAKKALE'DE 80 KİŞİ İŞKUR'UN EĞİTİM PROGRAMIYLA İŞBAŞI YAPACAK
07 Şubat 2020 - 11:18

Yeni başlayacak kurs öncesi Çanakkale merkezdeki mağazalarda görev alacak kursiyerler Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğünde, Biga’daki mağazalarda programa başlayacak katılımcılar ise Biga İŞKUR Hizmet Merkezinde sözleşme için yetkililerle bir araya geldi. 

İl Müdürlüğündeki toplantıda İş ve Meslek Danışmanı Ayşegül Bozkurt İşbaşı Eğitim Programının kuralları hakkında bilgilendirmede bulunurken Yeni Mağazacılık A.Ş İnsan Kaynakları Sorumlusu Ebru Özbalkan da katılımcıların hangi mağazalarda çalışacağını açıkladı. 

Haftada 6 gün, günde 7.5 saatlik çalışma süresinde çalışacak kursiyerlerin günlük 89.40 TL ödemesi ve Genel Sağlık Sigortası primleri İŞKUR tarafından karşılanacağı belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum