Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE'DE 25 SINIF KARANTİNADA!

Okullarda bir buçuk yıl sonra yüz yüze eğitime geçilmiş ve 6 Eylül günü büyük bir heyecanla öğrenciler okul yollarına çıkmışlardı. Yüz yüze eğitim ile birlikte, koronavirüs vakalarında artış yükselmeye başladı. Çanakkale’de kapanan sınıf sayısı 25 oldu.

ÇANAKKALE'DE 25 SINIF KARANTİNADA!
23 Eylül 2021 - 12:15
Yüz yüze eğitim, Türkiye genelinde 6 Eylül’de başlarken, öğrenciler, öğretmenler okullara gitmeye başladılar. Yaklaşık bir buçuk yıl süren uzaktan eğitim ve online eğitim son buldu ve öğrenciler tam kapasite ile okullarda pandemi bitmişçesine ders yapmaya başlamışlardı. 6 Eylül’den sonra Türkiye genelinde vaka sayılarında ciddi bir yükseliş yaşandı.
Eğitim Sen’den edinilen bilgiye göre, Çanakkale’de güncel durumda şu anda 25 sınıf karantinaya alındı. 14 öğretmen ve 80 öğrenci koronavirüse yakalandı. Öte yandan öğrencilerin kaldığı 4 pansiyon odası da izolasyona alındı. 3 gün önce Eğitim Sen Çanakkale Şube Başkanı Yasin Hacımusalar ile yapmış olduğumuz röportajda, Hacımusalar Çanakkale’de 20 sınıfın karantinaya alındığını söylemişti. Aradan geçen 3 günde karantinaya alınan sınıf sayısı 25’e yükseldi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum