Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE BELEDİYESİ HEYETİ PROJE ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA OSNABRÜCK'E GİDECEK

Uzun yıllardır kardeş kent ilişkilerini yürüten Çanakkale ve Almanya’nın Osnabrück kentini bir kez daha buluşturan “Göçün Kadın, Çocuk ve Yerele Etkileri” başlıklı proje kapsamında Çanakkale heyeti de Osnabrück’e giderek proje çalışmalarına katılacak.

ÇANAKKALE BELEDİYESİ HEYETİ PROJE ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA OSNABRÜCK'E GİDECEK
13 Aralık 2019 - 11:18

İki kardeş kentin, dünyanın ortak bir sorunu olan göç ile göçün kadınlar, çocuklar ve yerel yaşama etkilerini mercek altına aldığı projenin ilk toplantısı Ekim ayında Çanakkale’de gerçekleştirilmişti. Kentimizdeki proje toplantısına hem Osnabrück’ten yetkililer hem de Çanakkale’den konuya ilişkin uzmanlar katılmış, göç ve göçün neden olduğu sorunlara ilişkin sunumlar gerçekleştirilmişti. Bunun yanı sıra, Osnabrück heyeti, Çanakkale Belediyesinin başta kadınlar, çocuklar ve dezavantajlı kesimlere yönelik olmak üzere sosyal içerikli proje ve çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler almıştı.

Projenin devamında ise Çanakkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibi, 16-21 Aralık 2019 tarihleri arasında Osnabrück Belediyesi tarafından düzenlenecek olan proje çalışmalarına katılacak. Çanakkale heyetinin, Çanakkale Belediyesinin sosyal proje ve çalışmalarını tanıtacağı Osnabrück programında, aynı zamanda deneyim ve bilgi paylaşımları ile ortak çalışmalar da gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum