Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE BELEDİYESİ ADANA'DAN GELEN KONUKLARINI AĞIRLIYOR

Çanakkale'de düzenlenen basketbol turnuvası için Adana'dan yola çıkan, ancak Belediye Başkanının değişmesi nedeni ile geri çağırılan Adana Büyükşehir Belediyesi U 14 kız basketbol takımı Çanakkale Belediyesi'nin konuğu olarak kente geldi.

ÇANAKKALE BELEDİYESİ ADANA'DAN GELEN KONUKLARINI AĞIRLIYOR
03 Ağustos 2019 - 10:45

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanının değişmesi nedeni ile Çanakkale'ye 100 kilometre kala Adana Büyükşehir Belediyesi U 14 kız basketbol takımının geri çağırılmasının ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, sporcular ile iletişime geçerek Çanakkale'de ağırlamak üzere söz vermişti. Yerel seçimlerin ardından Adana Büyük Şehir Belediye Başkanlığı görevini devralan Zeylan Karalar ile de görüşen Başkan Gökhan, Adana Büyükşehir Belediyesi U 14 kız basketbol takımını Çanakkale'de ağırlamak isteğini iletti.

Sporculara söz veren Başkan Gökhan, sözünü tutarak Adana Büyükşehir Belediyesi U 14 kız basketbol takımını Çanakkale'de ağırlıyor. Okulların kapanması ile birlikte yaz tatiline giren takım oyuncuları, Adana Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile 1 Ağustos Perşembe günü kente geldi. 6 Ağustos 2019 tarihine kadar Çanakkale Belediyesinin konuğu olacak sporcular, Çanakkale programı kapsamında Şehitlikler, Kazdağları, Troia Antik Kenti ve kentin tarihi ve kültürel mekanlarını gezerek, Çanakkale'nin sosyal ve kültürel yaşamını öğrenme fırsatı bulacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi U 14 kız basketbol takımı kentteki programlar dahilinde ayrıca 5 Ağustos 2019 Pazartesi günü kentteki takımlar ile gösteri maçına çıkacak.

Programın ilk günü kenti gezen ve Truva Atı önünde hatıra fotoğrafı çekilen sporcular, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum