Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM"

Çanakkale Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erdal Gezen, Çanakkale Belediye Başkanlığına aday adaylığını, CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda yapmış olduğu basın açıklaması ile duyurdu.

28 Ekim 2023 - 14:26
CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun tarafından karşılanan Gezen’in açıklamasına Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, eski Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Siber Erol, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Tuğberk Güzel, CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren Saraç da katılım gösterdi.
“BÜYÜK DEVRİMİN 100. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ”
Adaylık açıklamasında Erdal Gezen, “Yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız, Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz. Toprağımızı, vatanımızı, bayrağımızı, inancımızı, kültürümüzü işgalci emperyalist güçlerin elinden çekip aldıktan sonra bağımsızlık irademizi, kararlılığımızı sonsuza kadar bu topraklara kazıdığımız büyük devrimin 100. Yıl dönümünü kutluyoruz.
“ATAMIZI SAYGIYLA, SEVGİYLE ANIYORUZ”
Bizler, her birimiz, Türk halkının her bireyi bundan tam bir asır önce TBMM’de ortaya konan bağımsızlık ve Cumhuriyet iradenin birer temsilcileriyiz. Başkomutanımız, ülkemizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu, Devrimlerin ve direnişin partisi Cumhuriyet Halk Partimizin kurucusu, Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün temsilcileriyiz. Ne mutlu bizlere, gurur doluyuz, gurur duyuyoruz. Atamızı saygıyla, sevgiyle anıyoruz.
“KAYBEDENİ OLMAYAN, KAZANANI HER ZAMAN ÇANAKKALE’MİZ”
Belediye Başkan aday adaylarıyla aramızda olabilecek yarış, bir rekabet bir mücadele değildir, Çanakkale’mize hizmet etmek amacıyla kendisine inanan ve güvenen aile fertlerinin elini taşın altına koyma, sorumluluktan kaçmama yarışıdır. Kaybedeni olmayan, kazananı her zaman Çanakkale’miz ve Cumhuriyet Halk Partisi olacak bir yarıştır.
“İŞBİRLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ”
Yönetim anlayışımızda katılımcılıktan, saydamlıktan, hesap verebilirlikten, bütçe denkliğinden, proje hazırlığı ve uygulamalarında bilimin ışığında başta üniversiteler olmak üzere konunun ilgilisi tüm Sivil Toplum Kuruluşları, sendikalarımızla ve kent konseyimiz ile birlikte çalışarak işbirliğimizi güçlendireceğiz.
Halen devam eden çevre mücadelemizi güçlü bir şekilde sürdüreceğiz.
Can dostlarımızın korunması, bakımı ve barınmaları için yapılan tüm çalışmaları bir adım daha ileriye götüreceğiz. Üretici kooperatifçiliği, üretici pazarlarımızı geliştirmeye yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz.
“ORTAK AKILLA”
Ortak akılla, kentimizin tüm dinamikleriyle depreme ve iklim krizi gibi doğal afetlere, felaketlere karşı hazır bir kent olmak için Afet Müdürlüğümüz kapsamında alınacak önlemleri kararlılıkla bir adım daha ileriye taşıyacağız.
Çanakkale halkı; kentimiz için gerekli olanın neler olduğunu bilmekte, yerel ve merkezi yönetimlerde açık bir şekilde dile getirebilmektedir. Bu nedenle öncelikle benim değil, ortak akıl ve katılımcılık ile Çanakkale halkının ürettiği, yerel yönetime önerdiği bizim olarak tanımlayacağımız projeleri geliştirmeye ve hayata geçirmeye odaklanacağız.
“ÇALIŞMALARA HIZ VERECEĞİZ”
Kentimizin turizm, sanat ve kültür kenti olması yönündeki tüm çalışmalara destek olmaya devam edeceğiz. Halkımızın ulaşım, otopark, temizlik gibi verilen hizmetlerde var olduğunu düşündüğü eksiklikleri ivedi bir şekilde gidermeye yönelik çalışmalara hız vereceğiz.
Kent halkımıza konforlu bir yaşam sunmak için gerçekçi, belediyemiz bütçesine uygun ve oluşturacağımız kaynaklarla hazırlamakta olduğumuz projelerimizi hayata geçireceğiz. Belediyemizin gelirlerini arttırmaya yönelik projelerimizle gelecek yerel yönetim sürecine hazır olacağız.
“ÇANAKKALE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM”
En iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığım meclis üyeliği görevimi artık kentimizin yürütme organının başında, Çanakkale Belediye Başkanı olarak, sosyal demokrat belediyecilik iradesinin bayrağını devralarak, 57 yıldır yaşamımı sürdürdüğüm, eksikleri, sorunları ve çözümleriyle her yönüyle çok iyi tanıdığım, bildiğim Çanakkale’mize, halkımıza hizmet etme iradesi ve kararlılığıyla Çanakkale Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN GÖKHAN’A TEŞEKKÜR
Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Gezen, konuşmasının sonunda ise Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç