Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇANAKKALE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ OTOGARI'NDA KORONAVRÜS DENETİMİ

Vali İlhami AKTAŞ, kontrollü normalleşme döneminde İçişleri Bakanlığı’nın “Haftalık Tematik Denetimler” konulu genelgesi kapsamında şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan her türlü toplu ulaşım araçları ile havalimanı/gar/otogar gibi umuma açık yerlerde alınması gereken Koronavirüs tedbirlerini yerinde denetledi.

ÇANAKKALE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ OTOGARI'NDA KORONAVRÜS DENETİMİ
08 Mart 2021 - 17:52
Çanakkale 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda bulunan seyahat firmalarına denetlemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, şehirlerarası yolculuklarda zorunlu olan HES kodu uygulamasına uyulup uyulmadığını denetleyerek seyahat firmaları çalışanlarına ve yolculara maske, sosyal mesafe ve el hijyeni konularında hatırlatmalarda bulundu.
Vatandaşların tedbirlere sıkı bir şekilde uyması pandemiyle mücadelede başarıya ulaşılmasında etkili olacağını belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Kontrollü normalleşme döneminde tedbiri elden bırakmamaya özen göstermeli, temizlik, maske ve mesafe konularında daha dikkatli olmalı, çok daha özenli davranmalı ve çevremizdeki herkesi uyarmalıyız” dedi.
Çanakkale 15 Temmuz Demokrasi Otogarındaki Koronavirüs tedbirlerini denetlemelerinde Vali İlhami AKTAŞ’a, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutan V. Albay Ali Kösem eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum