Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇAN'I GURURLANDIRAN ÖĞRENCİ

Çan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri alanı 11. Sınıf öğrencisi Zeynep Gülse Kartal, okulun ve alanlarının tanıtımını anlatan bir animasyon videosu hazırladı.

06 Temmuz 2020 - 16:35
Öğretmenlerinden büyük beğeni ve takdir toplayan Zeynep Gülse Kartal, konuyla ilgili gazetemize verdiği röportajında; “ 2. Dönem başladığında Okul müdürüm Yücel Doğan ve Bilişim teknolojileri öğretmenim Nesrin Açıkgöz okulumuzun ve alanlarının tanıtımıyla ilgili bir animasyon projesi yapmayı planladıklarını söylediler. Ben de bu tür çalışmalara çok meraklı olduğum için kendilerine yapabileceğimi söyledim. Mart ayında Koronavirüs sebebiyle okullar uzaktan eğitime başlayınca ben de evimde geçirdiğim süreleri bir fırsat bildim. Amatörce okulumuzu ve alanlarını anlatan böyle bir çalışmayı gerçekleştirdim. Okul müdürüm ve öğretmenim çalışmamdan dolayı bana teşekkür ettiler.

Başarılı bir öğrenciyim. Okulumu gerçekten çok seviyorum. Okulumuzda gerçekleşen projelerde yer almaktan çok mutlu oluyorum. Mesela geçen sene 2.  si yapılan Gençlik Köprüsü Türkiye Almanya projesinde yer aldım. İleride Bilgisayar Mühendisi olmak istiyorum. Üniversite sınavına da şimdiden çalışmaya başladım” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum