Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇAN'DA DENETİMLER SÜRÜYOR

Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınına ilişkin ülke genelinde alınan tedbirler sıklaşırken Çan'da denetim çalışmaları da devam ediyor.

ÇAN'DA DENETİMLER SÜRÜYOR
11 Eylül 2020 - 12:41
Çan’da da dün Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal başkanlığında kapsamlı denetim yapıldı. Denetime Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Çan İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, Çan İlçe Tarım Müdürü Belma Türe ve belediye zabıtaları katıldı.
Konuyla ilgili Çan Belediye Başkanı Bülent Öz tarafından açıklama yapılırken Öz açıklamasında, ‘’Günden güne artan ve sağlığımız için tehdit oluşturan rakamlar ancak biz bireylerin alması gereken tedbirler neticesinde yaşama hevesimizi ve güvenliğimizi engelleyemeyecektir. Bu kapsamda her hafta sürdürdüğümüz ve İçişleri Bakanlığı genelgesi ile tüm yurtta uygulanan toplum sağlığını önemseyen denetim uygulamasına devam ediyoruz. İlçemiz Kaymakamı Sayın Mustafa GÜRDAL'ın öncülüğünde, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz AKPINAR, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Belma TÜRE, İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ile beraber denetimleri sürdürdük.Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması, maske takma zorunluluğu ile beraber temastan kaçınılması hususunda vatandaşlarımıza ve işyeri sahiplerine uyarılarda bulunduk’’ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum