Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇAN'DA ÇOCUK KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Çan’da çocuk kütüphanesi açıldı. Kütüphane, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, zihinsel gelişimlerine katlı sağlamak amacıyla kuruldu. Halk Kütüphanesi KÜYAP’22 kapsamında hazırlanan proje ile yaz tatili boyunca İlçe kütüphanesinde, çocuklar birlikte okuyacak, birlikte öğrenecek, birlikte eğlenecekler.

ÇAN'DA ÇOCUK KÜTÜPHANESİ AÇILDI
28 Haziran 2022 - 12:43

Proje; okuma-yazma atölyeleri, akıl oyunları turnuvaları, tasarım, resim ve boyama etkinlikleri, sinema, müzik, geleneksel çocuk oyunları, geri dönüşüm atölyesi ve kütüphane pikniği gibi etkinlik ve atölyeleri kapsıyor. Etkinliklerin haftalık olarak duyulacağı ve kontenjanla sınırlı olacağı açıklandı. Çan halkına etkinlikleri takip etmeleri ve katılım için öncesinden kütüphanede çalışanlarla iletişime geçmeleri gerektiği hatırlatıldı.

Çan Kaymakamlığı tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımda kütüphanenin amacı,” Halk kütüphanemizi ilçemizin sosyal yaşam merkezinin bir parçası haline getirmek, yenilikçi kütüphanecilik hizmeti vermek, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve geliştirmek, yaz tatilinde çocuklarda oluşabilecek öğrenme kaybının önüne geçmek, zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak, çocuklara özgüven kazandırmak ve sosyalleşmelerine katkıda bulunmak ” ifadeleri yer aldı.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum