Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇAN'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü kutlamaları saat 10.30’da Atatürk Şehir Meydanı'nda başlayan törenle kutlandı.

ÇAN'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU
30 Ağustos 2019 - 16:13

Törene, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Çan İlçe Kaymakamı Mustafa GÜRDAL, Garnizon Komutanı Pers. Asteğ. Ahmet BOZ, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Şehir Meydanındaki Atatürk Anıtı’na, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

 Çan Belediye Başkanı Bülent Öz; “Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları öncülüğünde yapılan kurtuluş mücadelesi, 30 Ağustos’ta Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile zirveye taşınmış, işgal niyetiyle topraklarımıza gelen kuvvetler bozguna uğratılmıştır. Bu büyük zaferin 97. yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyorum. Bu özel günde protokol üyeleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla Atatürk Şehir Meydanı'nda ardından İlçe Kaymakamımız Mustafa GÜRDAL'ın makamında ağırlanarak resmi törenlerimizi birlik ve beraberlik duygularıyla kutladık. Hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum