Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇAN BELEDİYE BAŞKANI HARUN ARSLAN'IN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI

ÇAN BELEDİYE BAŞKANI HARUN ARSLAN'IN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI
30 Nisan 2024 - 16:25
Birlik, beraberlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan, işçi ve emekçi vatandaşlarımızın barışçı ve demokratik yollarla hak arayışının simgesi olan 1 Mayıs, değişik görüş ve düşüncelerin emeğin kutsallığı etrafında birleştiği özel bir gündür. Kısacası, 1 Mayıs eşitlik, adalet ve insan onurunun mücadele günüdür.
İnsanlığın inşa ettiği bütün değerlerin altında işçilerin alın teri vardır. Bizler için, alın teri ve emek en yüce değerdir. İnsana insan olarak değer veriyor, emeğe ve alın terine fazlasıyla saygı duyuyoruz. Ülkemizin çalışma hayatına yön veren işçilerin emeğinin karşılığını vermek, çalışma hayatlarında kolaylık sağlamak hepimizin sorumluluğudur. Bu anlamlı günde, emeğin ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz.
Çan Belediyesi olarak, işçi kardeşlerimizin haklarını korumak ve onların daha iyi çalışma koşullarına sahip olmaları için çaba gösteriyoruz. İşçi sağlığı ve güvenliği konusunda gerekli önlemleri almak, işçi dostu politikaları hayata geçirmek ve onların refahı için çalışmak en öncelikli görevlerimizden biridir.
Dayanışmanın, iyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği bu büyük dünyayı inşa eden ve en kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır düşüncesiyle yurdumuza hizmet eden emekçilerin 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Kutlu Olsun.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum