Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÇAN BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT ÖZ MİNİK ZABITALARLA İŞ YERLERİNİ DENETLEDİ

Çan Belediyesi Zabıta Haftasında farkındalık yaratmak için minik zabıta ekibi kurarak işyerlerine Korono Virüsü tedbirleri ve sosyal mesafeye uyarı broşürü dağıttı.

ÇAN BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT ÖZ MİNİK ZABITALARLA İŞ YERLERİNİ DENETLEDİ
05 Eylül 2020 - 12:30
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ve belediye zabıta ekipleriyle birlikte minik zabıtalar 1-7 Eylül Zabıta haftası nedeniyle ilçede denetimlerde bulunarak vatandaşları ve işyeri çalışanlarını maske takılması ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyardılar ve tedbirlere yönelik hazırlanan broşürleri dağıttılar.
Minik zabıtalar girdikleri işyerlerinde işyeri çalışanlarının taktiriyle karşılaşırken, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz’de, ‘’1-7 Eylül Zabıta haftamız tüm Türkiye’de Zabıta haftası kutlanıyor. Bizde Çan Belediyesi olarak bir farkındalık yaratmak istedik minik zabıta ekibimizi kurarak esnaflarımızı ziyaret ettik. Bir pandemi süreci yaşıyoruz pandemide alınması gereken tedbirleri hazırlamış olduğumuz broşürleri minik zabıtalarımız aracıyla esnaflarımıza dağıttık. Hijyen kuralları tedbirlerinin alınması konusunun da minik zabıta ekibimiz halkımıza hatırlatmış oldu. Bizlerde bu şekilde bir farkındalık yaratmak istedik’’ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum