Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

BÜYÜK DEPREMİN AYAK SESLERİ Mİ YOKSA!

İstanbul Silivri ve Avcılar açıklarında yaşanan iki ayrı deprem paniğe neden oldu.

BÜYÜK DEPREMİN AYAK SESLERİ Mİ YOKSA!
24 Eylül 2019 - 11:34

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Marmara Denizi'nde iki deprem meydana geldi. İlk deprem Avcılar açıklarında saat 10.30'da 2.5 şiddeti ile kaydedilirken ikinci deprem ise saat 11:01 sıralarında Silivri açıklarında 4.6 şiddetinde yaşandı.

Çok sayıda vatandaş ise sosyal medyada 'Deprem oldu' paylaşımında bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz deprem sonrasın yaptığı ilk açıklamada "Yetkililerle görüştüm. Büyük bir depremi tetiklemesi söz konusu değil dediler. Silivri'de 4 tane deprem gözlem evimiz var. Bütün yetkililerle de görüştüm korkulacak bir şey yok. Deprem gerçeği ile İstanbul'un da Silivri'nin de yüzleşmesi gerekiyor. Şuana kadar aldığımız hasar bilgisi yok. Şuan bize ulaşan can ve mal kaybı söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.7 olarak açıklarken AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.6 derinliğini ise 5.36 kilometre olarak açıkladı.

"BÜYÜK MARMARA DEPREMİNİN AYAK SESLERİ OLABİLİR"

Profesör Doktor Şükrü Ersoy, CNN Türk ekranlarında katıldığı programda depremle ilgili olarak korkutan açıklamalarda bulundu. Beklenen büyük depremin eninde sonunda geleceğini vurgulayan Ersoy, "Bu tabii büyük Marmara depreminin ayak sesleri olabilir. Bu yer kabuğunu kırabilecek bir büyüklüğe sahip değil. Öncü müdür bilmemiz mümkün değil" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum