Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BÜYÜDÜĞÜM KEPEZ'E OLAN BORCUMU ÖDEMEK İÇİN ADAYIM"

Siyasi partiler, 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Beldesini, ilçesini, kentini daha başarılı yöneteceğine inananlar, partilerinden aday adaylıklarını açıklamaya devam ediyorlar. Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nde Erhan Bektaş, CHP Çanakkale Merkez İlçe Yönetimine başvurusunu ileterek, Kepez Belediye Başkan Aday Adaylığını ilan etti.

28 Kasım 2023 - 16:53
Bektaş’ın başvurusuna önceki dönem Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan da destek verdi. Başvurunun arından, kendisini destekleyenlere hitap eden CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Bektaş; “Kepez hızla büyüyor. Sorunlarımız da beraberinde büyüyor. Büyüyen Kepez’in gerisinde kalan değil, Kepez’in büyümesine yön veren Belediye Başkanı olacağım. Kepez’de bir olmak için değil, birlikte olmak ve sorunları çözmek için adayım. Koltuk için aday değilim. Kepez’de bu bayrağı en yukarıya biz çıkaracağız. Kepez’de de her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

“TEKNİK SORUNLARI, TEKNİK LİDERLER ÇÖZER”
CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Bektaş; “45 yıldır Kepez’in bir ferdi olarak yaşadığım, 2009-2019 yılları arasında Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptığım, 10 yıl hizmet etmenin onuruyla yaşadığım Kepez’i daha iyi yerlere taşıyacağımdan kuşkum yok. Kepez hızla büyüyor. Sorunlarımız da beraberinde büyüyor. Büyüyen Kepez’in gerisinde kalan değil, Kepez’in büyümesine yön veren Belediye Başkanı olacağım. Uydu kentlerini, akıllı kentlerin, engelsiz kentlerin konuşulduğu Cumhuriyet’imizin ikinci yüz yılında sudan sorunları konuşmak bizleri üzüyor. Kamu binalarında, hayvan barınağında, veterinerlik hizmetlerinde, çevre temizliğinde, kültür hizmetlerinde ortaklaştığımız, Çanakkale Belediyemiz ile daha birçok noktada paydaş olabileceğimize olan inancım tamdır. Teknik sorunları, teknik liderler çözer. Bu anlamda ayağı yere sağlam basan, mantıklı konuşan, katılımcı olan, paylaşımcı olan, eylemci olan, akılcı olan bir Belediye Başkanı göreceksiniz.

“BÜYÜDÜĞÜM KEPEZ’E OLAN BORCUMU ÖDEMEK İÇİN ADAYIM”
Büyüdüğüm Kepez’e olan borcumu ödemek için adayım. Günü kurtaran değil, geleceği planlanmış bir Kepez için adayım. Hakkını arayan, hakkını söküp alan bir Kepez için adayım. Tüm canlıların yaşama haklarından yola çıkarak temel yaşan haklarının sağlandığı, sorun olmadığı bir Kepez için adayım. İş yapmak için, gönülleri almak için adayım. Kepez’de bir olmak için değil, birlikte olmak ve sorunları çözmek için adayım. Koltuk için aday değilim. Şikayetlerin olmadığı bir Kepez için aday adayıyım. Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağı altında aday adayı olmuş herkes, benim dava arkadaşımdır, projeler, fikirleri ve şahsiyetleri çok kıymetlidir. Ancak Kepez’de bu bayrağı en yukarıya biz çıkaracağız. Kepez’de de her şey çok güzel olacak” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç