Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"BU ZORLU SÜRECİ DE HEP BİRLİKTE YENECEĞİZ"

AK Parti Çanakkale İl Başkanımız Naim Makas coronavirüsü ile mücadele kapsamında birlik ve beraberlik amaçlı bir mesaj yayınladı.

"BU ZORLU SÜRECİ DE HEP BİRLİKTE YENECEĞİZ"
25 Mart 2020 - 16:25

Makas mesajında; "“Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan corona virüsüne (Covid-19) karşı devletimiz, ilk vaka tespit edildiği andan itibaren büyük bir mücadele yürütüyor.

Vatandaşlarımızda devletimizin her koldan verdiği bu mücadeleye evde kalarak bireysel destek vermiş olacaktır. Ortaya çıkan vakalar sonucunda asla karamsarlığa kapılmamalıyız ve panik havası oluşturmamalıyız. Aldığımız tedbirleri daha sıkı uygulamalıyız. Sevdiklerimizi ve kendimizin hayatını riske atmadan bu virüse karşı birlikte verdiğimiz mücadele ile atlatacağız. Gerekmedikçe dışarıya çıkmamamız ve kişisel temizliklerimize çok dikkat etmeliyiz.

Bu süreçte sokağa çıkamayan yaşlılarımızın, yakınlarımızın, komşularımızın ihtiyaçlarına koşarak, onlara vereceğimiz desteklerimizle vefa borcumuzu göstermeliyiz. Alo 112/ 155 ve 156’yı arayarak büyüklerimizin devlet elinden yardım almasını sağlayalım. Biz birlikte güçlüyüz.

Bu zorlu süreci de hep birlikte verdiğimiz mücadele ile yeneceğiz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum